Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Promotivni tekstil

Promotivni tekstil i promotivna odjeća sve su popularniji poslovni poklon ili poklon za promociju!

Promotivni tekstil renomiranih marki poput Roly, Regatta, Gildan, Sol's, Kariban i Anvil iz naše je ponude među najkvalitetnijima na tržištu i još uvijek cjenovno pristupačan. U našoj ponudi uvijek dajemo prednost artiklima koji imaju dobar omjer kvalitete i cijene. Promotivni tekstil i promotivna odjeća jedan su od poklona za promociju, koji imaju najbolju dodanu vrijednost u smislu pojavnosti i tako promoviraju marku ili vašu oglasnu poruku. Njegova korisna vrijednost i velika područja pogodna za tisak ili vez nude mnoge mogućnosti za brendiranje.

Naravno, kreativnost u grafičkom dizajnu je dobrodošla. Vaši kupci ili poslovni partneri bit će jako zadovoljni kvalitetnim poslovnim poklonom, koji će biti lijepo otisnut ili izvezen i kao takav prikladan za svaki dan i svaku prigodu. S druge strane, vi ćete dobit putujući pano za vrlo male troškove. Primatelji poklona rado će nositi obazrivo osmišljen komad promotivnog tekstila, čime će se širiti vaša poruka ili prepoznatljivost vaše tvrtke.

Nema mnogo poklona za promociju koji bi imali tako širok krug potencijalnih korisnika. Promotivni tekstil i promotivnu odjeću nose stari i mladi, djeca i odrasli, muškarci i žene, ukratko svi. Koristan je kod kuće, na poslu, u sportu i mogli bismo navesti još. Dakle, vrlo je velika vjerojatnost da će darovani artikl prije ili kasnije pronaći korisnika, a time će vaša oglasna poruka otići među ljude, na najnenametljiviji način. Ako bolje razmislite, teško ćete pronaći slična svojstva prikupljena u jednom samom artiklu.

Promotivni tekstil majice

Pružamo razne vrste tiska (klasični sitotisak, sitotisak transfer, DTG tisak, tisak s flex folijom ...), kao i vez. Dugogodišnje iskustvo jamstvo je kvalitete, a time i vašeg zadovoljstva. Naravno, u našem grafičkom studiju nudimo i pomoć pri dizajnu i pripremi za tisak. Većina artikala može se i presaviti i pakirati u vrećice, dodati se može i vaša poruka, personalizirati artikl, pa čak i na kraju osobno dostaviti primateljima.

Proizvodi iz grupe promotivnih tekstila prikladni su i kao radna odjeća. Radna uniforma oduvijek je bila racionalan način za promociju vaše tvrtke. Lijepo i jednolično odjeveni zaposlenici znak su profesionalnog odnosa tvrtke prema svojim kupcima i zaposlenicima. Više o tome možete pročitati na našem blogu Kako odjenuti zaposlenike da budu sigurniji, lojalniji i donose veću zaradu?

Osim širokog asortimana kvalitetnog tekstila, po odgovarajućim cijenama nudimo i tisak ili vez, a naš grafički studio pomoći će vam u stvaranju kvalitetnog i lijepog otiska. Dakle, kod nas sve dobivate na jednom mjestu. Naše više od 30 godina iskustva garancija su kvalitetne usluge. Ne možete odlučiti želite li ispisati ili izvesti odabrane proizvode? Pročitajte naš blog Tisak ili vez na promotivnom tekstilu. Više o prikladnosti majice na dar možete pronaći u članku Majica s tiskom koristan je poklon za promociju!

Svi promotivni tekstili u našoj ponudi proizvedeni su u skladu s OEKO-TEX® Standard 100, koji osigurava kvalitetu proizvoda i usklađenost s međunarodnim ugovorima o zaštiti okoliša i zaposlenika.

U našoj ponudi promotivnog tekstila pronaći ćete sljedeću promotivnu odjeću:

  • Majice,
  • Polo majice,
  • Dukserice,
  • Dukserice s kapuljačom,
  • Veste od flisa,
  • SoftShell jakne,
  • Sportska odjeća,
  • Prsluci,
  • Jakne,
  • Radna odjeća, ...

Ako vam se svidio ovaj članak, zasigurno će vas zanimati i članak Kako poslovna odjeća može povećati prodaju, na našoj web stranici Habeco.Gifts.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao