Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

TOP 10 poslovnih poklona u 2024

TOP 10 poslovnih poklona u 2024

U potrazi za savršenim poslovnim poklonom u 2024 svjedočimo novom valu inovacija i personalizacije. Trendovi poslovnih poklona odražavaju vrijeme kada je osobni pristup postao bitan, a održivost više nije želja nego očekivanje.

Personalizacija proizvoda također više nije trend, već neizbježnost darivanja, jer sve više tvrtki shvaća da pokloni koji odražavaju osobni pečat primatelja jačaju poslovne veze i odražavaju karakter brenda ili tvrtke. Današnja tehnologija omogućuje nam izradu poklona ne samo s imenom, već i odražavanjem interesa i vrijednosti koje su važne svakom pojedincu.

Živimo u vremenu kada digitalno sve više prožima naše živote, a tehnološki napredni pokloni postali su izraz inovativnosti i povezanosti. Ne radi se samo o gadgetima; moderni pokloni sada uključuju elemente virtualne i proširene stvarnosti koji stvaraju nezaboravna iskustva i sjećanja.

Dok tehnologija oblikuje budućnost poklona za promociju, eko-odgovornost ostaje u središtu planiranja darivanja. Korištenje recikliranih materijala i poklona s dužim vijekom trajanja nije samo izraz poštovanja prema okolišu, već i predanost održivom poslovanju, što se pozitivno odražava na pozicioniranje brenda na tržištu.

U ovom članku predstavljamo naš izbor najboljih poslovnih poklona za 2024. godinu, koji odražavaju moderne trendove darivanja kao što su: osobno, inovativno i s brigom o okolišu. Poslovni pokloni govore o vrijednostima tvrtke i podižu izgradnju odnosa na višu razinu, stoga svaki poklon treba biti promišljen, osoban i odgovoran.

 

Promo majica ROLY BREDA


Majica kratkih rukava BREDA renomiranog brenda ROLY zasigurno će postati popularan izbor za svakodnevnu udobnost i slobodno vrijeme. Ova cjevasta majica kratkih rukava izrađena je od organskog pamuka certificiranog prema OCS standardu, koji jamči provjerljivu organsku i etičku proizvodnju.

Odaberite kvalitetnu majicu kratkih rukava, uživajte u mekoći i čistoći tkanine koja ne samo da teži vašoj udobnosti, već podržava i održiv stil života.

Moderan kroj, okrugli ovratnik s rebrastim pletivom 1x1 i ojačani šavovi na ovratniku osiguravaju kvalitetu i izdržljivost. Majica ROLY BREDA također se može pohvaliti etiketom koja se može skinuti, na koju možete otisnuti svoju, unikatnu, te Duo konceptom, što znači da majica dolazi u muškoj i ženskoj verziji.

Promo majica ROLY BREDA

 

Bežični zvučnik URBAN VITAMIN PACIFIC


Dajte svojim poslovnim partnerima, klijentima ili zaposlenicima slobodu glazbe s bežičnim zvučnikom Urban Pacific Grove, koji daje snagu od 30 vata. Vodootporno kućište s oznakom IPX7 znači da će ovaj zvučnik pružiti vrhunsko glazbeno iskustvo gdje god se nalazili, bez obzira na vremenske uvjete. Kako bi iskustvo bilo još autentičnije, zvučnik Urban Pacific Grove omogućuje vam stereo povezivanje dviju jedinica kako biste stvorili pravi stereo zvuk.

Potpuno napunjena baterija daje vam do 8 sati reprodukcije glazbe, dovoljno čak i za najluđu zabavu, a dvostruki subwooferi obećavaju nenadmašno iskustvo basa.

Pacific Grove nije samo snažan zvučnik, već je i ekološki prihvatljiv. Izrađen je od recikliranih materijala koji su certificirani prema RCS (Recycled Claim Standard), što u praksi znači da je cijeli lanac nabave recikliranih materijala u potpunosti sljediv.

Bežični zvučnik URBAN VITAMIN PACIFIC

 

21-inčni automatski kišobran IMPACT AWARE™


Uz kišobrane IMAPCT AWARE™ ne postoji greenwashing, već prava priča o očuvanju okoliša i održivosti. Izrađen od 190T RPET pongee tkanine, ima AWARE™ tracker koji osigurava korištenje pravih recikliranih materijala i provjerljive tvrdnje o smanjenju vode putem fizičkog trackera i blockchain tehnologije.

Okvir kišobrana je izrađen od metala, rebra su od staklo plastike, a ručka je od ABS materijala. Usporedba s kišobranom od konvencionalnih materijala pokazuje da ovaj kišobran pri svojoj izradi štedi 4,6 litara vode.

Rukovanje ovim kišobranom je vrlo jednostavno, a veličina i dizajn su prikladni za spremanje u torbi ili vrećici za kupovinu.

Brand IMPACT, koja se fokusira na uštedu vode, donira 2% prihoda od svake prodaje proizvoda dobrotvornoj organizaciji Water.org.

21-inčni automatski kišobran IMPACT AWARE™

 

WAVE-SEAQUAL HAMMAM ručnik 100x170


Predstavljamo ručnik WAVE-SEAQUAL iz HAMMAMA, izrađen od reciklirane tkanine, koji je ekološki prihvatljiv i vrhunskog dizajna. Sastoji se od 70% recikliranog pamuka i 30% recikliranog SEAQUAL® poliestera, što mu daje mekoću i izdržljivost.

Težina korištene tkanine je 300 g/m2, dimenzija 100x170 cm, što je čini idealnim izborom za korištenje kod kuće ili na putovanju. Poklonite li ovaj ručnik kao poslovni poklon, sigurno ćete steći ugled u očima svojih poslovnih partnera ili zaposlenika.

SEAQUAL INITIATIVE okuplja ljude, organizacije i tvrtke koje rade na održavanju naših oceana čistima, pomažu u podizanju svijesti o problemima morskog otpada i ističu dobar rad onih koji se bore protiv zagađenja.

Proizvedeni u Europskoj uniji, ručnici HAMMAM simbol su predanosti održivosti i očuvanju mora čistim, dok predstavljaju komadić planetarnog luksuza u svakom domu.

WAVE-SEAQUAL HAMMAM ručnik 100x170

 

CHIMEY – Prenosni roštilj


Korisni poslovni pokloni uvijek su aktualni, pogotovo ako ih vaši primatelji mogu koristiti u slobodno vrijeme, među svojim prijateljima i poznanicima. Kombinirajući praktičnost i stil, šarm kuhanja na otvorenom uz CHIMEY prijenosni roštilj sigurno će zadržati vaš brend u ugodnom sjećanju.

Izrađen od željeza i opremljen dimnjakom i mjeračem temperature, prijenosni roštilj CHIMEY omogućit će vam postizanje optimalnog pečenja na vašem pikniku ili vrtnoj zabavi. Time će CHIMEY vrlo brzo postati pouzdan partner za pripremu ukusnih jela s roštilja.

Crno ložište i mehanizam za zaključavanje dodaju dašak elegancije, a drvena ručka olakšava nošenje.

Naš savjet! Poklonite Chimey prijenosni roštilj svojim zaposlenicima prije nego što odu na zasluženi ljetni odmor i sigurno će vam biti jako zahvalni.

CHIMEY – Prenosni roštilj

 

BAI ROLL – Ruksak za laptop


Ruksak BAI ROLL savršen je suputnik za svakodnevne urbane avanture. Dizajniran za sigurno nošenje prijenosnih računala od 15 inča, izrađen je od mekanog PU materijala s podstavljenim stražnjim dijelom i ojačanim dnom za dodatnu zaštitu.

Veliki prednji džep s patentnim zatvaračem nudi dovoljno prostora za vaše osnovne stvari, dok je unutarnja podstava izrađena od 210D RPET materijala, naglašavajući ekološku svijest ovog ruksaka.

Elegantan i funkcionalan, s prepoznatljivim preklopom na vrhu, ruksak BAI ROLL uklapa se u vaš dinamičan životni stil dok podržava održivi razvoj.

BAI ROLL – Ruksak za laptop

 

AVENTUR – Termosica s dvostrukom stijenkom 500ML


S ponosom predstavljamo termosicu AVENTUR, vašeg novog pouzdanog suputnika u vašim nadolazećim avanturama. S kapacitetom od 500 ml i izrađenom od recikliranog nehrđajućeg čelika, ova termos boca postiže savršenu ravnotežu između korisnosti i brige za okoliš.

Termosica AVENTUR ima dvostruku stijenku i vakuumsku izolaciju, koja učinkovito održava temperaturu vaših napitaka, bilo da su topli ili hladni. Dno od pluta daje dašak prirodnosti termo boci i osigurava veću stabilnost.

Dizajn koji ne propušta omogućuje vam da ga pohranite u torbu ili ruksak bez brige o prolijevanju. Praktična i pouzdana - termo boca AVENTUR stvorena je za one koji cijene održivost i aktivan stil života.

AVENTUR – Termosica s dvostrukom stijenkom 500ML

 

IMPACT AWARE™ RPET sklopiva deka za piknik


Otkrijte čari piknika sa sklopivom dekom za piknik IMPACT AWARE™, izrađenom od 100% recikliranog PET materijala i s velikim džepom na prednjoj strani gdje možete ponosno istaknuti svoj logo, to je dodatak koji se lako nosi i praktičan dodatak.

Rastezljiva deka od 145 x 130 cm uključuje AWARE™ uređaj za praćenje kako bi se osigurala provjerljiva upotreba recikliranih materijala.

Kupnjom ove deke štedite 21,3 litre vode, čime se smanjuje količina vode potrebne za proizvodnju novih materijala. A 2% prihoda od prodaje svakog IMPACT proizvoda bit će donirano Water.org, što znači da kada kupite, pomažete u očuvanju prirode dok u njoj uživate.

IMPACT AWARE™ RPET sklopiva deka za piknik

 

URBAN VITAMIN GLENDALE bežične slušalice


Slušalice URBAN VITAMIN GLENDALE vrhunac su tehnološkog napretka i kvalitete zvuka, omogućujući vam da doživite glazbu na isti način, bilo da ste usred vježbanja ili u gradskoj vrevi.

Inovativni otvoreni dizajn slušalica ne zahtijeva njihovo stavljanje u uho, ali nošenje uz njega omogućuje vam da stalno budete svjesni svoje okoline, bez utjecaja na kvalitetu zvuka koja ostaje vrhunska s naglašenim basom.

Slušalice su udobne, lagane i vodootporne s oznakom IPX4, što ih čini prikladnima za sve vrste vježbanja i za cjelodnevnu upotrebu. Napunjena baterija omogućuje do 10 sati slušanja, a kada stigne dolazni poziv, jednostavno odgovorite pomoću praktičnog, ugrađenog mikrofona.

Glendale je izrađen od recikliranog ABS materijala i ima certifikat RCS (Recycled Claim Standard), što znači da je 17% ukupne težine proizvoda napravljeno od recikliranog materijala. RCS certifikat osigurava potpuno certificirani opskrbni lanac recikliranih materijala.

URBAN VITAMIN GLENDALE bežične slušalice

 

URBAN VITAMIN COMPTON 10.000 MAH power bank


Compton Power Bank, brend URBAN VITAMIN, spaja naprednu tehnologiju i održivost. Pomoću magnetske tehnologije lako se pričvršćuje na vaš iPhone 12 ili noviji i novije modele Android telefona, pružajući kontinuiranu vezu za brzo punjenje sa 15 W snage.

Je li vam telefon prazan i potrebno mu je brzo punjenje? Compton podržava ultra-brzo punjenje od 20 W putem Type-C sučelja, kako za punjenje samog powerbank-a tako i za super-brzo punjenje vašeg telefona ili drugog uređaja.

Korištenje vanjske baterije Compton vrlo je jednostavno i bez muke čak i za najnevještije korisnike. Samo priključite power bank na svoj telefon, a punjač će učiniti ostalo za vas.

Budući da je dugotrajna kvaliteta toliko važna, Compton je opremljen visokokvalitetnom 10000 mAh, 100% kobaltnom baterijom koja traje dulje i radi bolje od uobičajenih litijevih baterija, dajući vam pouzdanu, dugotrajnu snagu.

COMPTON power bank izrađen je od recikliranog aluminija s RCS certifikatom i ABS materijala.

URBAN VITAMIN COMPTON 10.000 MAH power bank

 

A što je zajedničko TOP poslovnim poklonima u 2024. godini?


Pažljivi čitatelj brzo će pronaći zajednički nazivnik u našem izboru poslovnih poklona za 2024. Ove godine odabir pravog poklona neće biti samo pitanje estetike i korisnosti, već će dobar poslovni poklon također morati odražavati personalizaciju, inovativnost i održivost.

Stoga sljedeći put kada budete birali poklone za promociju, imajte na umu poruku koju želite poslati svojoj poslovnoj publici. Neka vaš izbor odražava inovativnost, osobni pristup i predanost održivosti, kvalitete koje se u današnjem poslovnom svijetu računaju više nego ikada.

I naravno, u Habeco Business Gifts uvijek smo vam na usluzi sa savjetima i iskustvom koje smo stekli tijekom više od 30 godina u industriji poslovnih poklona. Kontaktirajte nas!

 

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao