Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Anda

Povijest

Godine 1995. bilo nas je četvero u uredu od 30 m2 nazdravljajući chin-chin za prvi radni dan ANDA Present. Tijekom posljednjih 20 godina uložili smo mnogo truda u rad, što je rezultiralo kontinuiranim razvojem iz godine u godinu. Danas zapošljavamo 100 profesionalaca kako bismo pomogli da se kreativne ideje naših partnera ostvare u obliku savršenog poklona, kao i da izvršimo narudžbe koje stižu iz 32 različite zemlje svijeta na način na koji se od nas očekuje.

Iz godine u godinu naš napredak u poslovnom i profesionalnom umijeću teče paralelno s promjenama u trendovima prezentacije - kao i s pravilima i propisima, te potrebama naših kupaca. Promislimo samo: običaj darivanja seže u povijest čovječanstva. U drevnim kulturama služio je duhovnim ciljevima: hrana i piće su se nudili bogovima.

Danas nastojimo našim partnerima i dragim osobama pokloniti što jedinstvenije poklone – uključujući autentično pakiranje i brendiranje. Time nam nije cilj držati korak s tempom nego ga postaviti. Našim partnerima nudimo što je moguće širi asortiman artikala, tako da oni samo moraju odabrati onaj koji najbolje odgovara njihovoj tvrtki ili kampanji.

 

Vizija

Naša vizija za ANDA Present Group je pružiti najinovativniju uslugu u industriji promotivnih darova.

 

Misija

ANDA Present Group (tvrtka je koja) ima jedinstvenu i široku kolekciju proizvoda i pruža izvanredne usluge tiska na tržištu promotivnih darova. S vlastitim proizvodnim kapacitetom, pouzdanim iskustvom dobavljača, profesionalnom uslugom i učinkovitim rješenjima, partner smo našim kupcima s kojima je zadovoljstvo surađivati. Tajna našeg uspjeha je u tome što se sve te vrijednosti pojavljuju u našem unutarnjem radu i odnosu s kolegama.

 

vrijednosti

Najvažnije vrijednosti koje definiraju ANDA Present Group:

  • Pouzdan poslovni partner
  • Izvanredan pružatelj usluga
  • Atraktivno radno mjesto
  • Široka paleta proizvoda
  • Inovativna poslovna rješenja

Torbe za kupovinu

Kemijske olovke

Kuhinjski pribor

Šalice i čaše

Ruksaci

Druge torbe

Privjesci za ključeve

Bilješke

Pribor za radni stol

Konzumiranje u pokretu

Boce za vodu

Oprema za putovanje

Stylus olovke

Sportske boce

Pisaći setovi

Igre, Sport, Događaji

Oprema za mobitel

Sportske torbe

Igrice za djecu

Olovke i Kemijske olovke

Pregača

Promotivni pokloni za plažu

Sve za božić

Torbe za laptop

Torbe za plažu

Kišobrani

Termosice