Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Pregača

Kvalitetne pregače za konobare, kuhare ili promotivni pokloni

Radne pregače s tiskom ili vezom prikladne su za ugostitelje, konobare, kuhare ili kao koristan poslovni poklon. U našoj ponudi pronaći ćete pregače koje će vas odlično poslužiti u restoranu ili bistrou kao radna odjeća, kao i veliki izbor pregača koje će biti savršen poslovni ili promotivni poklon. Velika površina pregače nudi brojne mogućnosti da kreativnim dizajnom privučete poglede kupaca i na taj način dodatno promovirate svoj brend ili reklamnu poruku.

Jeste li znali da uniformirani zaposlenici zarađuju više? Zaposlenici koji su u kontaktu s kupcima osobna su iskaznica vaše tvrtke i najuočljiviji su te prvi ostavljaju dobar ili loš dojam. Stoga ljubazni, nasmijani, uslužni i lijepo uniformno odjeveni djelatnici su iznimno važni i predstavljaju standard koji pokazuje kvalitet objekta, ozbiljnost i odnos prema klijentima.  Stara je izreka da "odjeća čini čovjeka". U tvrtkama u kojima su zaposlenici lijepo odjeveni klijenti su spremni potrošiti više. Sve se to, naravno, vidi i kroz profit. Stoga kupnja uniformi nije trošak, već investicija koja će se brzo isplatiti. Pročitajte više o tome na našem blogu.

Pregače za konobare

Zbog svoje uporabne vrijednosti i praktičnosti, pregače su poklon kojem će se svaki vaš kupac ili poslovni partner jako razveseliti. Velika je vjerojatnost da će ovaj promotivni poklon biti iskorišten, da će ga primatelj rado nositi na roštilju ili u kuhinji, a Vaše društvo će biti prisutno u ugodnim trenucima na pikniku ili na proslavi.

Neki od naših prijedloga za pregače:

Sve pregače iz naše ponude Vam možemo tiskati ili izveziti. Nemate tiskani dizajn? U našem grafičkom studiju vam možemo i to dogovoriti. Ponudu za brendiranje ili veću količinu pregača možete zatražiti vrlo jednostavno, na stranici proizvoda artikla. 

Ne možete se odlučiti između veza ili tiska? Pročitajte naš blog na ovu temu: Tisak ili vez na reklamnom tekstilu?

Tražite pregaču sa duhovitom porukom za dar? Pronađite ju ovdje gdje možete izraditi i svoju unikatnu pregaču.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao