Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Habeco.hr Blog

 • Kada naručiti božićne poklone za promociju?

  Sjećate li se prošle godine? Vi ste jedan od onih koji žurno kupuju nešto za što ne vjeruju da je dobar dar, ali morali ste nešto brzo kupiti, jer su vam svi poslovni partneri došli s punim kovčezima poslovnih i promotivnih darova, a vi niste imali bilo što?
  Više informacija 
 • Poslovni pokloni - sve što trebate znati o njima i o darivanju

  U vrijeme u kojem je stalna komunikacija način života, darivanje je postalo prava umjetnost. To se odnosi i na privatni i na poslovni svijet i predstavlja mnogo više od opće razmjene predmeta. To je i razlog zašto je darivanje postalo dio komunikacije, jer s poklonom prenosimo i poruku. Poslovni partneri dio su našeg uspjeha, pa pravilno odabran poslovni poklon može biti neprocjenjiva poruka poštovanja. Kako bi vaši pokloni za promociju postigli svoju svrhu, za vas smo pripremili nekoliko savjeta i strategija, kako biste izbjegli pogreške pri odabiru pravih.
  Više informacija 
 • Elegantno odjeveni konobari donose veću zaradu

  Sjedenje u ugodnom društvu uz dobru kavu, piće ili obrok događaj je za kojeg svi vole naći vrijeme. A ako imamo izbora, definitivno uvijek odaberemo lijepo, ugodno mjesto na kojem će osoblje biti ljubazno i uslužno, a u pravilu sigurno i ukusno i jednolično odjeveno. Gotovo u cijelom svijetu ovo je standard, koji pokazuje razinu kvalitete restorana, ozbiljnost i svijest vlasnika o načinu poslovanja i profesionalni odnos prema svojim kupcima i posjetiteljima. Mogli biste reći da takva ugostiteljska odjeća košta puno, ali to nije istina. Takva investicija uopće nije velika i sigurno se vrlo brzo isplati natrag. A na današnjem blogu predstavit ćemo vam hrpu rješenja koja će podržati tu našu tvrdnju.
  Više informacija 
 • Pokloni za nekoga, tko ima sve

  “Obazriv poklon je relevantan poklon. To je dar kojim se primatelja želi zadovoljiti i usrećiti.” Jeste li se ikad našli u situaciji, kada ne znate kako izabrati savršen poklon za nekoga tko izgleda, kao da ima sve? Ili ste ikada išli na neki događaj, gdje su vaši darovi za slavljenike izgledali kao uobičajeni proizvodi?
  Više informacija 
 • Jesu li poslovni pokloni ključ do motiviranih zaposlenika?

  Često se smatra da su glavna vrijednost uspješne tvrtke motivirani, predani i zadovoljni zaposlenici. Samo takvi ljudi mogu u svoj rad uložiti svu svoju energiju, iskustvo i radost. Samo takvi mogu postići iznimne rezultate. Samo s takvim zaposlenicima tvrtka može postići svoje ciljeve. Nezadovoljni su zaposlenici, s druge strane, slabo produktivni, neaktivni i često odsutni zbog bolesti. I u takvim je tvrtkama velika fluktuacija zaposlenika, što sigurno ne pridonosi uspješnom rastu.
  Više informacija 
 • Tisak ili vez na promotivnom tekstilu?

  Prednosti jedne ili druge tehnike razlikuju se od slučaja do slučaja i samo je jedno sigurno. I tisak i vez trajni su i kvalitetni ako su izrađeni pravilno i kvalitetno. A sumnja u trajnost, posebno tiska na tekstil, prisutna je kod mnogih kupaca isključivo i uglavnom zbog loših iskustava iz prošlosti. Ali vjerujte, to je potpuno neopravdano.
  Više informacija 
 • Poslovni pokloni i psihologija boja

  Jesen se smatra posebno šarmantnim godišnjim dobom zbog prekrasne palete boja u koje se odijeva priroda. Krošnja listopadnih stabala prvo je odjevena u žutu, zatim u crvenu i na kraju u smeđu boju. Jeste li primijetili da kada gledate žuto lišće osjećate vedrinu, crvena boja podsjeća na energiju i vitalnost, a smeđa boja izaziva osjećaj ugode i sigurnosti? Boje imaju izuzetan psihološki značaj, što smo dobro svjesni i u našoj tvrtki. Želite li dodati točku na I već dobro odabranom poslovnom poklonu za vašeg poslovnog partnera? Izbor naglasite ispravnom bojom proizvoda. Za vas smo prikupili nekoliko zanimljivosti o tome što kažete s određenom bojom proizvoda i kakav njihov značaj može biti za vaš poslovni odnos s postojećim ili budućim poslovnim partnerom.
  Više informacija 
 • 7 najboljih promotivnih poklona za milenijalce

  Posljednjih godina shvatili smo značaj poklona za promociju kao suptilnog, ali moćnog alata koji može generirati izvrsne rezultate, iako za to treba puno planiranja. Stoga bi prvi i ključni korak u odabiru poklona za promociju kao dijela vaše strategije oglašavanja bio određivanje vaše ciljne skupine. Identificiranje vaše ciljne skupine pomaže vam da strateški upotrijebite "Generacijski marketing", marketinški pristup koji koristi generacijsku segmentaciju u marketingu, komunikacijama i strategiji.
  Više informacija 
 • TailorMADE poslovni pokloni po mjeri

  TailorMADE poslovni pokloni po mjeri. Svijest da su pokloni za promociju ili poslovni pokloni najjeftiniji oblik promocije prodaje sve je prisutnija među poduzetnicima i poslovnim ljudima. Zbog ove činjenice i zaista bogate ponude na tržištu, čak i u ovom obliku promocije, sve je teže izbiti iz prosjeka, što je osnova za dobar marketing.
  Više informacija 
 • Koji su najpopularniji poslovni pokloni za malu tvrtku?

  Promotivni proizvodi imaju dugovječnost; preko 45% potrošača koristi promotivni artikl, barem jednom dnevno. Danas je svijet globalan i zasićen s puno digitalnih sadržaja. To je stvorilo konkurenciju među tvrtkama i markama, natjeravši ih da se bore za pažnju potrošača. Zanimljivo je da postoji manje poznata premosnica koja je isplativa, uvjerljiva i mjerljiva. To je marketinški alat koji su neke tvrtke i marke prihvatile i te ohrabruju korištenje tog alata. Ovaj suptilni, ali moćan alat poznat je pod nazivom Poslovni pokloni.
  Više informacija 
 • Kako odabrati poslovne poklone

  Darivanje je u 21. stoljeću postalo mnogo više od puke razmjene predmeta. I u poslovnom i u privatnom svijetu darivanje ima vrlo posebno značenje i ispravno je da, ako već niste, toga počnete biti svjesni. Pažljivo odabrani poslovni dar koji se daje našem poslovnom partneru ili odanom dobrom zaposleniku ostavlja snažan dojam na njih. Njime im uvijek dajemo do znanja da su nam izuzetno važni, a istodobno ih s darom koji će primatelj voljeti svakodnevno koristiti u svojim aktivnostima podsjećamo na poseban odnos koji imamo s njim.
  Više informacija 
 • Poslovni darovi - 7 grešaka koje treba izbjegavati

  Veseli prosinac vrijeme je kada planiramo darivati naše poslovne partnere i kupce. U stvari, mnogi poduzetnici svoje poslovne partnere obdaruju tek na kraju godine. Jeste li znali da je ovo jedna od ključnih pogrešaka koju možete napraviti kod darivanja poslovnog dara? Vrijeme za poslovne ili promotivne darove traje tijekom cijele godine i takav će dar dodatno produbiti vaš odnos s poslovnim partnerima i kupcima.
  Više informacija 
 • Poslovni i promotivni darovi povećavaju prodaju

  Kad uđete u privatni život svog klijenta, pogodili ste bit dobrog oglašavanja. Dodajući korisnost i posljedično zadovoljstvo, već ste blizu savršenstva. Sada dobro razmislite koja vrsta oglašavanja može ponuditi takve osjećaje vašim kupcima? Koja vrsta promocije može lako postići ove ciljeve, istovremeno gradeći lojalnost i ističući vrijednosti? Štoviše, još nismo spomenuli činjenicu da će vaš logotip ili reklamna poruka stalno biti u očima primatelja i njegove okoline. To nije sve! Promotivni i poslovni darovi, prema istraživanjima, ujedno su i najjeftiniji oblik oglašavanja.
  Više informacija 
 • 7 razloga zašto bi tvrtka trebala imati poslovne poklone

  Ako imate naviku darivati svoje kupce i poslovne partnere u svojoj tvrtki, tada ste već svjesni da koristite jedan od najučinkovitijih i cjenovno najpristupačnijih marketinških alata. Ako još nemate ovu naviku, tada je krajnje vrijeme da u svoju tvrtku uvedete poslovne poklone, jer ćete tako neprimjetno ući u život svojih kupaca i na njih ostaviti pozitivan dojam zbog male i praktične pažnje. Dopustite nam da vam objasnimo zašto je to tako.
  Više informacija 
 • Umjesto plastične – vrećice od ekološki prihvatljivih materijala

  S gotovo sigurnošću možemo reći da svi koristimo plastične vrećice. Od prodavača povrća do trgovine s jedinstvenim dizajnerskim proizvodima. Plastične vrećice vrlo su popularne jer su jeftine, izdržljive, lagane, funkcionalne, kao i higijenski ispravne za prijevoz hrane i druge robe. Iako smo plastične vrećice smatrali nekom vrstom moderne pogodnosti bez koje se čini da ne možemo, one su nažalost vrlo odgovorne za zagađivanje našeg lijepog planeta. Stoga će besplatne plastične vrećice biti zabranjene u trgovinama u Sloveniji od početka 2019. godine. Budimo primjer i zamijenimo plastičnu vrećicu onom od ekološki prihvatljivih materijala.
  Više informacija 
 • KAKO IZGLEDA DOBRA PROMOTIVNA MAJICA?

  Kao što smo već nekoliko puta istaknuli, upotrebljivost je jedna od ključnih komponenti dobrog promotivnog dara. To se naročito odnosi na promotivne T majice koje su najpopularnije u spektru promotivnih darova. Sigurno se i vama već dogodilo da je majica koju ste dobili na dar, nakon nekoliko pranja potpuno promijenila oblik i boju. Takva promotivna majica nije postigla svoj željeni cilj i svrhu, već nešto što je dijametralno suprotno.
  Više informacija 
Roly promocijski tekstil
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao