Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Torbe za kupovinu

Vrećice za kupovinu za višekratnu uporabu promotivni su poklon koji štiti okoliš.

Vrećice za kupovinu i torbe s tiskom ili vezom vrlo su koristan i zahvalan poklon za promociju, koji uveliko podiže pojavnost vaše tvrtke. Vrećica za kupovinu je artikl koji svakodnevno koristimo, što uveliko povećava njegovu promotivnu vrijednost. Relativno veliko područje za brendiranje omogućuje nam i kreativan pristup dizajnu oglasne poruke. Međutim, kada primatelj poklona tu nosi, to uveliko povećava pojavnost tvrtke, a time i promotivni učinak. Ukratko, vrećica za kupovinu je alat za promociju kao što ih nema puno.
 
Studija Advertising Speciality Institute pokazala je da:
  • 73% potrošača posjeduje promotivnu vrećicu ili torbu za kupovinu.
  • Potrošači zadrže promotivnu torbu za kupovinu ili vrećicu u prosjeku 11 mjeseci.
  • Promotivne vrećice za kupovinu ili torbe generiraju 3300 impresija vašeg logotipa u njihovom životnom ciklusu.
  • Promotivna vrećice za kupovinu ili torba koja košta 5 EUR ima CPI (cost per impresion) od 0,002 EUR.
  • 50% potrošača odgovorilo je da bi radije poslovalo s tvrtkom koja im je dala promotivnu vrećicu za kupovinu ili torbu.
  • 84% potrošača starijih od 50 godina odgovorilo je da posjeduje promotivnu vrećicu ili torbu za kupovinu.

Vrećice za kupovinu

Dodamo li ovome ekološki aspekt koji vrećica za višekratnu uporabu ima kao EKO poklon u usporedbi s klasičnim PVC vrećicama, dobit ćemo dobitnu kombinaciju koja će ostaviti vrlo pozitivan dojam na naše kupce ili poslovne partnere. I na kraju, ali ne najmanje važno, cijena koja je među najnižima u usporedivim grupama proizvoda različitih marki također govori u prilog vrećicama za kupovinu kao savršenom poklonu za promociju. Ukratko, kada razmišljate što pokloniti kao poklon za promociju, naš je savjet vrećica za kupovinu.

Prema earthday.net, svi koji bi nosili vlastite vrećice za višekratnu uporabu u trgovinu, dnevno bi konzumirali 2,880,000,000 manje plastičnih vrećica. Definitivno broj vrijedan razmatranja.

U našoj ponudi pronaći ćete razne vrećice napravljene od pamuka ili od umjetnih materijala. Sve možemo ispisati ili izvezati na njima, a ako vam je potreban dobar dizajn, možemo ga pripremiti u našem grafičkom studiju.

Vrećice za kupovinu

Na stranici proizvoda artikla možete vrlo jednostavno zatražiti ponudu za tisak, vez ili veću količinu. Ako imate pri tome problema, pomoći će vam naš blog Kako zatražiti ponudu na habeco.si.
 
Trebate jedinstvene vrećice za kupovinu? Preporučujemo:
Predlažemo i čitanje Kako odabrati poslovne poklone.
 
Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao