Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Kape

Ljetne kape jedan su od prvih poklona za promociju

Dostupan je veliki izbor ljetnih kapa, kapa sa šiltom, bejzbolskih kapa renomiranih marki poput Atlantis, Target, Anvil, Kariban, Roly i Sol's. Budući da su ljetne kape sa šiltom zbog svog zaštitnog učinka vrlo popularan poklon za promociju, preporučljivo ih je brendirati pa u našoj tvrtki nudimo i kvalitetnu uslugu tiska ili veza. Nemate logotip ili oglasnu poruku? To nije problem. Naš grafički studio rješava ovu vrstu neugodnosti. Više od 30 godina iskustva jamstvo je da ćete biti zadovoljni proizvodom.

Vrlo su popularne jedinstvene ljetne kape, gdje su mogućnosti korištenja boja, oblika, materijala i dodataka vrlo velike. Jedinstvene kape jedan su od najprestižnijih poklona za promociju koje susrećemo u svijetu sporta, automobilizma i drugdje.

Zbog cijene, kapa je također vrlo popularan poklon za promociju kada smo ograničeni sredstvima za promotivnu kampanju. Osnovni modeli ljetnih kapa koštaju manje od 1 EUR, dok tiskani koštaju samo nešto više. Ova niska cijena omogućuje nam da darujemo kapu velikom broju primatelja poklona. Također se ne morate brinuti oko gotovih veličina, jer većina kapa ima samo jednu veličinu i regulator pomoću kojeg možemo prilagoditi ovu veličinu. Setovi boja na većini modela su i vrlo široki. Ova raznolikost omogućuje da pronađemo pravu boju.

Ljetne kape

Još jednom naglasimo zaštitni aspekt ljetnih kapa sa šiltom. Zbog globalnog zatopljenja i smanjenja ozonskih omotača, sunčeve zrake postaju sve jače, a zaštita od njih postaje vrlo važna. Ljetna kapa postaje sve važniji i korisniji artikl za zaštitu od sunčevog UV zračenja. Poklanjanjem ljetne kape s vašim logotipom klijentima ili poslovnim partnerima olakšat ćete mnoge trenutke u životu, a istodobno ćete s njima preko artikla biti na odmoru ili u drugim slobodnim aktivnostima, što će stvoriti pozitivnu povezanost između njih i vašeg branda ili tvrtke.

Ponudu za brendiranje ili količinski popust možete vrlo lako zatražiti na stranici proizvoda artikla, klikom na gumb "PONUDA / BRANDIRANJE". Ne možete se odlučiti između veza ili tiska na ljetnim kapama? Pročitajte naš blog na ovu temu "Tisak ili vez na promotivnom tekstilu".
 

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao