Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Dukserice sa kapuljačom

Dukserice su uvijek u modi!

Ženske ili muške dukserice ili hoodies mogu također biti vrlo originalan i koristan poslovni poklon. Sve dukserice su od poznatih marki kao Roly, Anvil, Gildan, Sol's i Kariban, te su proizvedene prema OEKO-TEX® standardu 100.

Budući da je ovo vrlo trendi odjevni predmet, može se učiniti vrlo modernim, ali se samo trebate malo više potruditi oko dizajna printa ili veza. Vjerujte da maštovito otisnut hoodie može postati vaš pokretni plakat i tako se pobrinuti za dobru promociju. Naravno, dizajn možete prepustiti nama, naš grafički studio ima veliko iskustvo.

Promotivni tekstil već je na vrhu svih lista korisnih darova, a dukserice su jedan od najpopularnijih artikala u ovom segmentu. Relativno niska cijena također puno pomaže, tako da dobivate puno za svoj novac.

Dukserice su također vrlo popularna radna odjeća. Veliko područje brendiranja omogućuje vam da dobro istaknete svoj brend ili logotip tvrtke i time postignete najveću moguću vidljivost i promociju. Naravno, i vaši zaposlenici će vam biti zahvalni, a više o tome možete pročitati na našem blogu Elegantno odjeveni konobari donose veću zaradu.

Za vas također tiskamo ili vezemo dukserice. Jednostavno dobijte ponudu za tisak ili vezenje na stranici proizvoda artikla! Ne možete se odlučiti između uveza ili tiska? Pročitajte naš blog na tu temu.

Dukserice s kapuljačom

Tiskane ili vezene dukserice mogu biti:

  • Koristan i udoban dio radne uniforme
  • Dio sportske opreme za svaki sportski klub
  • Sveučilišna ili srednjoškolska uniforma
  • Promotivni poklon kojem će se svi razveseliti

Tražite moderne dukserice s printom? Možete ih pronaći na našoj sestrinskoj web stranici u kategoriji s duksericama.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao