Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Dukserice sa kapuljačom

Dukserice s kapuljačom su uvijek u modi!

Ženske ili muške dukserice s kapuljačom ili hoodie također mogu biti vrlo originalni i korisni poslovni pokloni. Sve dukserice su renomiranih marki Roly, Anvil, Gildan, Sol's i Kariban i izrađene u skladu s OEKO-TEX® Standard 100.

Budući da se radi o vrlo trendi odjeći, možemo je učiniti vrlo modernom, no potrebno je samo malo više truda posvetiti dizajnu tiska ili veza. Vjerujte da će maštovito otisnuta dukserica s kapuljačom postati vaš putujući reklamni pano i tako pružiti dobru promociju. Naravno da dizajn možete prepustiti nama, jer naš grafički studio ima puno iskustva.

U svakom slučaju, promotivni tekstil na vrhu je ljestvice korisnih poklona, a dukserice s kapuljačom jedan su od najpopularnijih artikala u ovom segmentu. Relativno niska cijena također puno doprinosi tome pa za svoj novac dobivate mnogo.

Dukserice s kapuljačom su također vrlo popularna radna odjeća. Veliko područje brendiranja omogućuje vam da istaknete marku ili logotip svoje tvrtke i tako postignete maksimalnu vidljivost i promociju. Naravno, i vaši zaposlenici bit će vam zahvalni, a više o tome možete pročitati na našem blogu Elegantno odjeveni konobari donose veću zaradu.

Na dukserice s kapuljačom također vršimo tisak ili vez. Jednostavno pogledajte ponudu za tisak ili vez na stranici proizvoda artikla! Ne možete se odlučiti između veza ili tiska? Pročitajte naš blog na ovu temu.

Dukserice s kapuljačom

Dukserice s kapuljačom, na kojima je vršen tisak ili vez, mogu biti:

  • koristan i udoban dio radne uniforme,
  • dio sportske opreme svakog sportskog kluba,
  • sveučilišna ili srednjoškolska uniforma,
  • poklon za promociju s kojim će svi biti zadovoljni.

Tražite trendovski otisnute dukserice s kapuljačom? Možete ih pronaći na našoj sestrinskoj web stranici u kategoriji  dukserice s kapuljačom.

Roly promocijski tekstil
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao