Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Iqoniq

Otkrijte IQONIQ - Održiva svakodnevna odjeća

IQONIQ nastoji smanjiti negativan utjecaj tekstilne industrije na okoliš osiguravajući transparentnost i praćenje svojih proizvoda. Koriste samo materijale i tehnologije s minimalnim ili nikakvim utjecajem na okoliš. Ciljaju na poticanje potrošača da donose dobre odluke na temelju stvarnih i provjerljivih informacija.

U njihovoj početnoj kolekciji, možete pronaći sljedeće proizvode:

  • Majica kratkih rukava izrađena od 100% recikliranog pamuka ima klasičan kroj, udobna je i pogodna za sva godišnja doba.
  • Unisex polo majica izrađena od 100% pamuka piké pogodna je za sve prilike i svaki dan u godini. Zahvaljujući klasičnom kroju, popularna je kao promotivni proizvod i poslovna uniforma.
  • Duksesrice sa i bez kapuljače neizostavni su dio garderobe, pružajući udoban i ugodan osjećaj. Sportski kroj s spuštenim ramenima i opuštenim dugim rukavima omogućuje opuštenu tjelovježbu ili uživanje u svakodnevnim aktivnostima.
  • Unisex trenerke od pamuka idealne su za udobno i ugodno nošenje kod kuće ili na otvorenom. Donji dio trenerke ima klasičan kroj s elastičnim pojasom.

Svi IQONIQ proizvodi su bez plastike i mogu se reciklirati u nove odjevne komade od pamuka. Svaki proizvod ima jedinstveni QR kod koji omogućuje pristup namjenskom digitalnoj putovnici proizvoda, a IQONIQ donira 2% prihoda od svake prodaje organizaciji Water.org.

Habeco Poslovni Pokloni je jedan od prvih distributera IQONIQ-a na tržištu i pruža potpunu podršku za informacije o proizvodima, uzorke i narudžbe. Također možemo tiskati ili strojno izvezati sve IQONIQ proizvode prema vašem dizajnu. Pomažemo vam u izradi grafičkih dizajna ili kvalitetnog tiska.

Kupujte održivu i udobnu odjeću s IQONIQ brendom za svakodnevnu upotrebu. Iskusite kvalitetne materijale koji su ekološki prihvatljivi i služit će vam dugi niz godina. Kupnjom također doprinosite smanjenju negativnog utjecaja modne industrije na okoliš i podržavate Water.org u provedbi projekata za poboljšanje pristupa pitkoj vodi.

Polo majice

Trenirke

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao