Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Ruksaci

Ruksaci svih veličina, oblika i boja

Putni ruksaci, sportski ruksaci, poslovni i ruksaci za prijenosna računala ili samo ruksaci, sve ih imamo - s brendiranjem. Na našoj web stranici možete pronaći širok izbor pažljivo odabranih ruksaka, sa najboljim mogućim omjerom cijene, na kvalitetu. Ako ne možete odlučiti koja je pravi za vas, kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći. Naše dugogodišnje iskustvo je jamstvo za dobru odluku!

Ruksaci su efikasan poslovni poklon ili personalizirani poklon, zbog njihove upotrebljivosti u svakodnevnom životu. Ako odaberete jedan od naših visokokvalitetnih modela, možete ga pokloniti važnom klijentu ili poslovnom partneru, bez sumnje u kvalitetu proizvoda. Dobar, trajan i koristan ruksak nikada neće skupljati prašinu u nekom uredu.

Ruksaci

Ruksaci su odličan i vrlo poželjan poslovni poklon

Budući da su stalno u pokretu, naprtnjača s logotipom, bit će pravi reklamni pano. Kombiniranje korisnosti s promocijom vašeg brenda je krajnji cilj promo materijala. Ruksak je siguran izbor za promociju vaše tvrtke ili branda. Čim uđete u privatni život svog klijenta s promotivnim artiklom, promocija je bila potpuni uspjeh.

Željeli bismo da posebnu pažnju posvetite našoj novosti - ruksak protiv krađe. Dizajniran i proizveden na način koji ne dopušta pristup džeparošima vašim stvarima, čime vam uštedi dosta glavobolje na putovanjima.

Razmišljate o drugim torbama i vrečama? Predlažemo sljedeće grupe artikala:

Želite brendiranje ili veču količinu odabranog artikla? Na produktnoj stranici artikla možete lako zatražiti ponudu.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao