Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Auto oprema

Poslovni pokloni za bolju atmosferu u automobilu

Sve više vremena provodimo u automobilu. Svaki dan vozimo se na posao, obavljamo razne poslove ili idemo na različita putovanja. Naš automobil postao je drugi dom u kojem provodimo puno vremena. Zato je mala dodatna oprema za automobil uvijek dobrodošao poslovni poklon kojem će se svaki kupac ili poslovni partner obradovati.

Kada ste na cesti, korisne i praktične dodatne opreme za automobil sigurno će vam dobro doći. Postoji širok izbor proizvoda koji se mogu prilagoditi vašim potrebama. Mirisi za auto koji stvaraju ugodnu atmosferu tijekom vožnje savršen su poklon za one koji cijene svjež miris u automobilu. Držači za mobilne telefone koji vam omogućavaju sigurno postavljanje telefona i obavljanje poziva neophodni su za one koji žele ostati povezani tijekom vožnje. I naravno, ne zaboravljamo punjače za automobile koji omogućavaju brzo i učinkovito punjenje telefona, tableta i drugih uređaja, čak i tijekom dugih putovanja.

Dodaci ili dodaci za auto uvijek su dobrodošao promotivni poklon

Privjesci za ključeve koji su ujedno i otvarači za boce također su iznimno popularni među ljubiteljima automobila. Ovi praktični i višenamjenski proizvodi uvijek su vam pri ruci, a ujedno promoviraju vaš brend ili tvrtku. Osim toga, tu su i torbice za pohranu dokumenata, koje vam omogućuju organizirano čuvanje vozačke dozvole, prometne dozvole i drugih važnih vozačkih dokumenata. Uz ove torbe Vaši će kupci ili poslovni partneri uvijek imati važne dokumente nadohvat ruke.

Da biste odabrali pravi poslovni poklon, imate razne mogućnosti prilagođavanja. Utiskivanje ili lasersko graviranje vašeg logotipa na proizvod po vašem izboru osigurat će trajnu prisutnost vašeg brenda u životu primatelja. Također možete iskoristiti količinske popuste koji vam omogućuju kupnju većih količina proizvoda po povoljnijoj cijeni.

Na stranici proizvoda odabranog artikla možete jednostavno dobiti ponudu za otisak, lasersko graviranje ili količinski popust. Na taj način možete kreirati personalizirane poslovne poklone koji će razveseliti i razveseliti vaše kupce i poslovne partnere.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao