Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Reklamacije

Kupac ima pravo, da u roku unutar trideset (30) dana obavjesti prodavatelja o otkazavanju ugovora, bez da je dužan dati razlog za svoju odluku. Tvrtka H.B.C. d.o.o. mora kupcu vratiti sve uplate (uključujući i troškove prijevoza do potrošača). Povrat tvrtka mora provesti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od trideset dana od dana primitka obavijesti o otkazivanju. Ako je kupac već dobio robu, roba mora biti vraćena u roku od trideset (30) dana od dana prestanka ugovora. 

Povratak primljene robe na tvrtku u roku trideset (30) dana, smatrat će se kao poruka o povlačenju. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni i neupotrebljen proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen. Kupac nema pravo na povrat robe u slučajevima, kada je proizvod napravljen prema preciznim uputama kupca (Uradi sam svoju...)

Ako je pošiljka oštećena u transportu i oštećenja robe su vidljiva pri preuzimanju pošiljke, molimo, da takvu ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate, kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. 

Ugovori o kupnji su spremljeni u pisanom obliku na sjedište H.B.C d.o.o., Kavčičeva ulica 4, 2000 Maribor, Slovenija. Kopiju ugovora kupac može zatražiti pisno.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao