Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Prsluci

Prsluci su poslovni poklon koji oduševljava

Muški i ženski prsluci, priznatih marki: Roly, Regatta, Sol’s i Kariban s tiskom ili vezom. Na stranici s proizvodom artikla možete vrlo jednostavno zatražiti ponudu za tisak ili veću količinu prsluka.

Prsluci su vrlo prikladan poklon za promociju, a služe i kao vrlo korisna radna odjeća. Budući da imaju vrlo veliko područje za brendiranje, možemo na njima otisnuti ili izvezati vaš logotip ili oglasnu poruku. Ako je samo ovo maštovito dizajnirano, prsluk postaje moderan odjevni artikl kojeg će vaš primatelj poklona ili zaposlenik rado nositi.

Prsluci su vrlo korisni za aktivnosti u slobodno vrijeme kao što su šetnje šumom, sport, sjedenje navečer, ... Sve ove ugodne trenutke možete povezati sa svojom tvrtkom, ako darivate kvalitetan artikl na kojem je otisnut ili izvezen vaš logotip. U slučaju da prsluke koristite kao poklon za promociju, preporučuje se da logotip ne bude prevelik.

No, prsluci su vrlo popularan radni odjevni predmet, jer istovremeno zagrijavaju tijelo i ostavljaju ruke slobodne za rad. Ove vrste prsluka moraju biti izrađene od izdržljivih materijala, a logotipi i reklamne poruke mogu biti veći i dobro vidljivi. Ujednačeno odjeveni zaposlenici znak su profesionalnog pristupa tvrtke i na kupnju se ne gleda kao na trošak već kao na ulaganje. Blog o ovoj temi možete pročitati na poveznici Elegantno odjeveni konobari donose veću zaradu.

Prsluci

Dobri prsluci su:

  • lagani i ugodni za nošenje,
  • otporni na vjetar, štite tijelo od utjecaja vjetra,
  • topli, štite tijelo od hladnoće.

Ne možete se odlučiti između veza ili tiska? Pročitajte blog na ovu temu "Tisak ili vez na promotivnom tekstilu". Svi prsluci u našoj ponudi izrađeni su u skladu s OEKO-TEX® Standard 100, odnosno predstavljaju kvalitetan poslovni poklon.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao