Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Polo majice

Muške in ženske polo majice priznanih brandova Roly, Regatta, Gildan, Sol's, Kariban, Anvilodličan su poslovni ili promotivni dar.
Sve su polo majice izrađene u skladu sa OEKO-TEX® Standard 100.

Polo majica ima dugu povijest, osobito kao neizostavni dio garderobe, kada u isto vrijeme treba izgledati uredno i opušteno. Budući da se polo majica obično izrađuje od kvalitetnijih materijala od običnih majica, ovaj komad odjeće pogodan je i kao radna odora, sportska oprema ili kao dnevna odjeća. Polo majice su popularne za sve spolove i dobne skupine te su stoga iznimno popularan poslovni ili promotivni poklon.

Polo majice

Jeste li pomislili, da su uniformno obučeni zaposleniki znak vašim klijentima da se bave kvalitetnom tvrtkom? Dobro i ljepo obučeni zaposlenici podići će razinu vaše trgovine, restorana, tvrtke ... To će vam olakšati stjecanje povjerenja kupaca, olakšavajući stjecanje novih i zadržavanje postojećih kupaca. A polo majica je prvi i najjeftiniji korak u tom smjeru. Polo majica kao uniforma nije trošak, već ulaganje, koje če vam se zasigurno vratiti..

Naš izbor polo majica, koje su u najboljem omjeru cijene i kvalitete je:

Kod nas je sve na jednom mjestu - roba, dizajn i brendiranje. Transport u Hrvatsku je za narudžbe preko 250 EUR blesplatan.

 

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao