Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Sportske majice

Sportske majice, vaš putujući poster na sportskim događajima!

Pred vama je širok izbor muških i ženskih sportskih majica, kratkih ili dugih rukava, pogodnih za trčanje, nogomet i druge sportove. Sve sportske majice su renomiranih brendova i kvalitetne proizvodnje.U ponudi imamo brendove Roly, Regatta, Proact, Kariban, Gildan i Sol's. Sve majice su proizvedene prema OEKO-TEX® standardu 100.

Budući da je naša konkurentska prednost dobar omjer kvalitete i cijene, većina slovenskih organizatora trčanja i maratona nam se obraća kada im trebaju veće količine sportskih majica. Naravno, u prilog nam ide i činjenica da obavljamo i tiskarske radove, što znači uslugu "sve na jednom mjestu". T-Shirt Montecarlo je sportska majica koja je "prodajni hit". Budući da je dostupna i u ženskoj i dječjoj varijanti, pri čemu se izbor nalazi u 16 boja, udovoljavamo i najzahtjevnijoj potražnji. Naravno, ova majica samo je jedna od mnogih koje nudimo u našem prodajnom programu.

Sportske majice

Budući da se sve više ljudi bavi sportom, sportska majica je i izvrstan poklon za promociju, a kvalitetno i originalno otisnuta majica postat će putujući poster vašeg brenda ili tvrtke. Trošak će biti zanemariv u usporedbi s promotivnim učinkom.

Također nudimo kvalitetan tisak ili vez na svu sportsku odjeću. Ponudu za brendiranje ili veću količinu sportskih majica možete zatražiti jednostavno na stranici proizvoda artikla. Više o tisku ili vezu na sportskoj opremi možete pročitati na našem blogu.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao