Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Sunčane naočale

Promotivne Sunčane Naočale s vašim logotipom koristan su i cjenovno pristupačan poklon za promociju.

Vrlo su prikladni za darivanje na događajima, gdje ih primatelji obično masovno nose i tako nenamjerno provode promociju vašeg branda. Naravno, ove naočale uvijek dobro dođu u svakodnevnom životu, osobito na odmoru ili u slobodno vrijeme. A to su trenuci kada smo opušteni i uglavnom dobro raspoloženi. Povezivanje tih osjećaja s markom san je svakog trgovca. Psihološki okidači važan su čimbenik veće prodaje. Pročitajte naš blog o ovoj temi Poslovni pokloni i psihologija boja.

Organizirate li team building ili poslovnu zabavu? Odlaze li vaši suradnici na sindikalno putovanje ili natjecanje? Nemate ideju što pokloniti ovom prilikom? S promotivnim sunčanim naočalama ne možete pogriješiti. Vjerujte, većina njih će ih rado nositi i svi će se dugo sjećati ovog događaja gledajući fotografije koje će, naravno, također kružiti društvenim mrežama, a na većini će biti i sunčane naočale.

Kad spojimo upotrebljivost u svakodnevnom životu i učinkovitu promociju, u sunčanim naočalama pronašli smo savršen poklon za promociju. Promotivne sunčane naočale definitivno su dar koji će vaši kupci i poslovni partneri koristiti i u privatnom životu. Takva je promocija, stoga prijateljska i najučinkovitija.

Promotivne sunčane naočale

U našoj tvrtku također tiskamo na Promotivne Sunčane Naočale. Izrađujemo i promotivne sunčane naočale po mjeri, potpuno prema vašem prijedlogu. U slučaju da trebate grafički dizajn, naš grafički studio će vam pomoći. Stoga, sve dobijete na jednom mjestu, što će vam uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac.

Na stranici proizvoda artikla možete jednostavno dobiti ponudu za tisak ili količinski popust. Želite znati koje su najčešće greške pri naručivanju poslovnih poklona i poklona za promociju? Pročitajte blog Poslovni darovi - 7 grešaka koje treba izbjegavati.
 

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao