Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Boce za vodu

Boce za vodu kako bi piće uvijek bilo uz vas!

Tiskane boce za vodu vrlo su koristan i praktičan poslovni poklon. U većini slučajeva boce za vodu izrađene su od Tritana, bez dodatka BPA i kao takve su ekološki prihvatljive.

Bavljenje sportom, puno vježbanja, zdrav život, sve su to današnje mantre. A te obrasce ponašanja sve više slijede i pokloni. Teško je pronaći artikl koji bi modernom čovjeku bio prikladniji od boce za vodu. Jedino je ona postala stalni suputnik u sportu, šetnjama, putovanjima, na radnom stolu na poslu, zapravo gotovo posvuda. Na nama je da iskoristimo ovaj trend i otisnemo logotip ili reklamnu poruku na bočicu i tako postanemo dio svakodnevnog života primatelja poklona. Postoji li suptilniji način utjecaja na podsvijest vašeg kupca? Mi ga ne poznajemo.

Budući da boce za vodu imaju relativno veliko područje brendiranja, ta se činjenica može koristiti za kvalitetan dizajn koji će primatelja dodatno privući na korištenje. Naravno, u tome vam može pomoći i naš grafički studio. Više od 30 godina iskustva osigurat će da budete zadovoljni.

Možemo tiskati ​​ili digitalno tiskati na većinu boca, a možemo i laserski ugravirati oglasnu poruku na metalnim bocama. U ponudi imamo i boce za vodu, gdje vam možemo izraditi jedinstveno pakiranje, a na bocu možemo pričvrstiti i viseći karton s posvetom. Ukratko, mogućnosti su ogromne. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći optimalno rješenje.

Želite li darivati više svojim klijentima ili poslovnim partnerima? Darujte im  jedinstvenu TailorMADE metalnu bocu za vodu, otisnutu po cijeloj površini, gdje će vaša promotivna poruka svakako doći do izražaja. Saznajte više na poveznici Jedinstvene metalne boce za vodu.

Jesmo li vas uvjerili da je boca za vodu idealan promotivni proizvod za vas? Možete jednostavno zatražiti ponudu za tisak ili količinski popust na stranici proizvoda.

AS Boca za vodu

Dobar imunološki sustav najbolja je obrana od COVID 19 bolesti. Da bismo ga razvili, moramo stalno piti vodu. Stoga darujte svojim poslovnim partnerima bocu za vodu. Bit će vam jako zahvalni!

Promotivne boce za vodu su:

  • koristan poklon za promociju po pristupačnoj cijeni,
  • artikl koji svima treba i koji će definitivno koristiti,
  • poruka vašim primateljima da razmišljate ekološki,
  • poklon za promociju s dugim vijekom trajanja.

Iskorištavate li veliki potencijal poslovnih poklona i poklona za promociju? Sigurno će vam biti zanimljiv i zapis Kako odabrati poslovne poklone?

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao