Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Isporuka robe

Isporuka robe 

Naručenu robu brzo, sigurno i pouzdano isporučuju naši ugovorni partneri Hrvatska Pošta, UPS i GLS. Pri kupnji više od 250 eura poštarina je besplatna, za manje kupnje naplaćuje se paušalni transport 3,6 € za isporuke u Hrvatskoj. Cijena transporta za pošiljke u druge zemlje označena je u narudžbi. Embalaža i pakiranje se ne naplaćuje. 

U slučaju problema s isporukom pošiljke ili bilo kakve štete na paketu, obratite se direktno dostavljači. Ljubazno Vas molimo da o problemima obavijestite i nas, 

Svi proizvodi će biti poslani u najkraćem mogućem roku. Za robu na lageru garantiramo salnje u roku do dva radna dana. U slučaju da neki proizvod trenutno nije na lageru, obavijestit čemo vas o datumu slanja putem e-maila ili telefona. Za dostavu izvan teritorija Hrvatske, vrijeme isporuke ovisi o udaljenosti. Okvirni rokovi isporuke su u ispod..

ROK ISPORUKE: Austria (1-3 radni dan), Germany (1-3), Luxembourg (2-3), Netherlands (2-3), Belgium (2-3), Italy (1-3), Denmark (2-3), Hungary (1-2),France (2-3), Poland (2-3), Slovakia (1-2), Czech Republic (2-3), United Kingdom (2-3), Lithuania (4-5), Romania (2-3), Spain (3-5), Sweden (2-4), Estonia (3-4), Latvia (3-5), Finland (4-6), Portugal (3-5), Switzerland (2-4), Greece (3-4), Ireland (3-5), Turkey (6), Bulgaria (3), Norway (4), Slovenia (1-2)

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao