Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Softshell jakne

Naše Softshell jakne su vrhunske kvalitete i poznatih brandova, kao što su: Roly, Sol's, Karibian i Regata. Sve SoftShell jakne u našoj ponudi proizvedeni su prema OEKO-TEX® Standard 100.

Zašto su softshell jakne jakni popularni poslovni poklon? Njihova najveća prednost je njihova korisnost, koja je također jedna od najznačajnijih karakteristika korporativnog darivanja. Istraživanja pokazuju da primatelji korisnih darova njih zadržavanju za sebe i time dar, kao i vaš brend uđu u privatan život, što je i ultimativni cilj. Budući da primatelji  nose jakne, oni šire svijest o vašoj robnoj marki ili organizaciji svima kojima se susreću dok ih nose. Naravno, i sami primatelji apsolutno će zapamtiti vašu firmu ili brend.

Softshell jakne imaju veliku površinu za brendiranje i sposobnost da se vaš logo ili korporativna poruka jasno prikazuju. Naravno kreativni dizajni su još u dodatnoj prednosti.

Softshell jakne su poslovni dar sa dugim rokom trajanja. Finansijski uložak u softshell jaknu vraća nam dugo niz godina.

Na sve SoftShell jakne možemo vam ponuditi tiskanje ili vezenje vašeg logotipa. Upit možete jednostavno poslati  s klikom na dugme  "PONUDA/ BRANDIRANJE.

Roly promocijski tekstil
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao