Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Softshell jakne

Softshell jakne učinit će vam udobnu jesen i zimu

Softshell jakne ispred vas su izvrsne kvalitete i priznatih marki kao što su: Roly, Sol's, Kariban i Regatta.

Sve SoftShell jakne u našoj ponudi izrađene su u skladu s OEKO-TEX® Standard 100 te su stoga i kvalitetan i koristan poslovni poklon.

Zašto su SoftShell jakne koristan poslovni poklon? Svakako, njihova najveća prednost je upotrebljivost, koja je ujedno i najvažnija značajka dobrog poslovnog poklona. Istraživanja pokazuju da primatelji poklon koji smatraju korisnim, uglavnom zadrže za sebe i ne poklanjaju naprijed. Važne značajke dobrih softshell jakni su:

  • vodootporne su,
  • prozračne su,
  • fleksibilne su i izdržljive.

Uz promotivne softshell jakne također je važno da model ima žensku, mušku i dječju verziju, jer samo tako možemo stvoriti jedinstvenu liniju promotivnih jakni.

Budući da poklonjene SoftShell jakne nose naši primatelji poklona, ​​oni šire prepoznatljivost marke među svima s kojima su tada došli u kontakt. A sigurno će se vaše tvrtke dobro sjećati i sami primatelji poklona.

SoftShell jakne imaju velike površine i mogućnost predstavljanja logotipa ili reklamne poruke. Štoviše, poželjno je da dizajni budu kreativni, jer će kao takvi biti još zanimljiviji za nošenje i širenje poruke. Vrlo su prikladni kao:

  • radna uniforma,
  • kao dio sportske opreme,
  • neophodan dio opreme prilikom šetanja prirodom,
  • kao poslovni poklon za razonodu.

Softshell jakna

Kvalitetna SoftShell jakna poklon je s dugim vijekom trajanja. Dakle, trošak koji smo uložili u promociju dugoročno i ustrajno nam se isplati.

Nudimo tisak ili vez na svim SoftShell jaknama. Ponudu možete lako dobiti na stranici proizvoda jakne klikom na gumb "PONUDA / BRANDIRANJE". Niste sigurni hoćete li odabrati tisak ili vez? Pročitajte blog na ovu temu "Tisak ili vez na promotivnom tekstilu".

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao