Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Promotivni Pokloni Za Djecu Su Zabavni i Učinkoviti

Promotivni Pokloni Za Djecu Su Zabavni i Učinkoviti

"Trajni darovi za djecu obično stvaraju pozitivan i dugotrajan dojam u svijesti vašeg primatelja."

Čemu ste se kao dijete veselili tijekom posebnih ceremonija poput Uskrsa, Božića i rođendana? Darovima naravno!!! U tim prilikama djeca će vjerovatno zaboraviti sve, ali ono što im mnogo nedostaje su darovi!

Znate onaj osmijeh koji dolazi s dobivanjem prave stvari u pravo vrijeme? Taj osmijeh je vrijedan; povezan je s pozitivnim osjećajima i stvara trenutnu vezu s djecom. Ako razmišljate o darivanju poslovnih darova koji će vam pomoći u postizanju vaših marketinških i reklamnih ciljeva, čitajte dalje:
 

Što je promotivni poklon za djecu?

Promotivni pokloni za djecu su obično označeni nazivom, logotipom ili reklamnim dizajnom tvrtke. Ove vrste darova ili brendiranih proizvoda privlače djecu uglavnom zbog njihovih značajki i upotrebljivosti. Primjeri su promotivni tekstilni proizvodi, prilagođene plišane igračke, setovi za plažu, igre, majice, pribor, čarape itd.

Roditelji cijene personalizirane darove za djecu jer mogu pomoći u razvoju djeteta kroz zabavu ali i zbog njihove uporabne vrijednosti; pružajući interaktivne izazove ili praktičnost za svakodnevnu upotrebu. Promotivni darovi su vrlo jeftin način da utisnete svoj brend u umove djece i njihovih roditelja.

Što je promotivni poklon za djecu?
 

Koje su prilike za darivanje djece?

Pronalaženje idealnih i prikladnih korporativnih darova za djecu je težak pothvat, ali rezultati su vrijedni toga. Na tržištu postoje brojne opcije, no zbog toga što su djeca zahtjevna i iskrena publika, pravi izbor obično nije toliko očit kako se čini. Osim toga, mladi i djeca imaju širok raspon interesa zbog čega moramo imati na umu samo njih prilikom odabira promotivnih darova. Naravno, ne zaboravite roditelje! Neki roditelji su izbirljivi pri prihvaćanju darova za svoju djecu, pa morate i to imati na umu.

Potražite darove koji odgovaraju dječijim interesima i vrijednostima, kao i vašem brendu. Ponekad prigoda određuje vrstu dara koji ćete dati djetetu. Ove prigode mogu biti blagdani poput Božića, Uskrsa i drugih blagdana. Promotivni darovi također su izvrsni za posebne prigode kao što su godišnji odmor, konferencije, godišnjice, zabave i nagradne igre.

PICKTHBALL - Okrugla mreža na otvorenom
 

Najbolji izbor promotivnih darova za djecu svih uzrasta.

Darovi su omiljena stvar za djecu svih uzrasta, stoga to svakako uključite u svoju marketinšku strategiju, posebno ako vaša tvrtka ima više klijenata ili zaposlenika s djecom. Pokušajte smisliti promotivne igračke za kojima će djeca poludjeti, bilo da reklamirate svoje poslovanje ili organizirate događaj za svoju tvrtku. Najbolji promotivni proizvodi za djecu navedeni su u nastavku. Čak i ako niste Djed Mraz, djeca će sigurno biti oduševljena kad dobiju ove pristupačne personalizirane proizvode za djecu:
 

Plišane igračke

Većina djece započinje svoje prvo prijateljstvo izvan svog doma ne s učiteljem ili dadiljom, već s voljenom plišanom životinjom. Djeca u plišanim igračkama pronalaze utjehu i prijateljstvo. S njima se zabavljaju i osjećaju ugodno. Zbog toga su idealna ciljana publika.

Iako se plišane životinje smatraju jeftinim personaliziranim proizvodima za djecu, one imaju nevjerojatan potencijal da postanu snažan promotivni alat za vašu tvrtku ili brend. Izvrstan način za širenje svijesti o vašoj reklamnoj poruci.

Plišane igračke
 

Promotivne majice

Dječje majice su jedan od najpopularnijih promotivnih darova za djecu, jer ih brzo prerastu, pa uvijek zahtjevaju nove. Pravilno dizajnirane, uvijek su vrlo popularne kod djece, naročito ako postižu svoju promotivnu svrhu. Pozitivan odaziv postižu i kod roditelja, jer im prave uštedu pri kupovini dječje odjeće. Zbog svoje trajnosti, uporabljivosti i pristupačnosti, majice su održiv promotivni dar s kojim ne možete pogriješiti. Print brenda ili logotipa u vašim korporativnim bojama na majicama pretvoriti će obične majice u personalizirani dječji poklon, pretvarajući mališane u ambasadore brenda svaki put kada nose vaše proizvode.

Dječje majice
 

Dječji set za plažu

Postoji ta neka veza između djece i igre u pijesku. Zbog toga su dani na plaži omiljeni za djecu. Izgradnja dvorca od pijeska ne samo da je doživljaj, već i otključava kreativnu stranu djeteta. Stoga je dječji set za plažu najbolji ljetni promotivni dar koji im omogućuje stvaranje pješčanih dvoraca, a istovremeno i sjajan način skretanja pozornosti na vaše poslovanje.

Dječji set za plažu
 

Igre

Brendirane igre logotipom ili reklamnom porukom su odličan promotivni proizvod koji će sigurno razveseliti djecu. Svi vole lagane društvene igre koje privlače dječju pozornost, zbog koje se druže i zabavljaju. Dodatna vrijednost vašeg promotivnog dara je u povezanosti ugodnih trenutaka primatelja sa vašim brendom tijekom igre. Teško da može bolje od toga!

Divovski mikado set od bambusa
 

Boce za vodu

Djeca su obično aktivna i energična i moraju piti vodu kako bi ostala hidratizirana. Prilagođene boce za vodu su jedan od najboljih promotivnih proizvoda za djecu koji nude osobno iskustvo i uranjaju vaš brend ili posao u živote vaših primatelja. Poklonite bocu za vodu u šarenim bojama, sigurno će biti dobro prihvaćena od strane primatelja.

Boce za vodu
 

Čarape

Prilagođene dječje čarape su zabavan dodatak dječjoj odjeći. One su fantastičan način da izrazite svoju naklonost mališanima i mladima. Osim toga, mogu poslužiti kao smislen promotivni element za djecu na trgovačkim izložbama, društvenim mrežama i za vaše najodanije klijente. Vjerujte, roditelji će vam biti jako zahvalni.

Čarape
 

Izgradnja odanosti roditelja ka vrijednostima vašeg brenda

Promotivni proizvodi za djecu zabavan su i učinkovit način izgradnje lojalnosti vašem brendu; posebno odanosti roditelja. Učinite svoj brend poznatim dijeljenjem zabavnih i kvalitetnih darova. Na taj će se način vaša marka ili tvrtka percipirati kao autentična i podržavajuća.

Odlučite li se za održive promotivne darove izrađene od organskih materijala i na ekološki prihvatljiv način, u očima roditelja ćete se predstaviti kao tvrtka koja brine o sigurnosti i budućnosti njihove djece. Ne potcjenjujte ovakve suptilne poruke!

EDUCOUNT - Eduktivna igra brojanja drva
 

Korporativni proizvodi mogu biti kontinuiran i zabavan alat za održavanje vašeg brenda svježim u svijesti vaših partnera, klijenata, zaposlenika i potrošača. Oni će čuvati vaše darove kao roditelji, a čak i ako to nisu, sigurno će ih prenijeti na svoje poznanike koji imaju djecu. Na taj se način vaši promotivni predmeti za djecu rijetko odbacuju, te dostižu svoju svrhu.

U konačnici uvijek zapamtite, da je sretno dijete jednako sretnim roditeljima. Što više usrećite svoju publiku promotivnim darovima za djecu kao što su održivi darovi za djecu i promotivne igračke, to više gradite lojalnost ka svom brendu i lakše postižete svoje poslovne ciljeve.

Kako biste saznali više o korisnim promotivnim darovima, pročitajte naše slične blogove:

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao