Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Pokloni za nekoga, tko ima sve

Pokloni za nekoga, tko ima sve

“Obazriv poklon je relevantan poklon. To je dar kojim se primatelja želi zadovoljiti i usrećiti.”

Jeste li se ikad našli u situaciji, kada ne znate kako izabrati savršen poklon za nekoga tko izgleda, kao da ima sve? Ili ste ikada išli na neki događaj, gdje su vaši darovi za slavljenike izgledali kao uobičajeni proizvodi? 

Svi u životu imamo jednu osobu, koja ima poseban prostor na našem popisu. Toj osobi uvijek je nemoguće ugoditi, jer začudo, on ili ona uvijek već imaju sličan proizvod poput vašeg dara. Zbog toga je uvijek teško kupiti nešto za tog posebnog nekoga jer morate pažljivo odabrati poklone koji odgovaraju njihovom ukusu, a pritom paziti da je to novi proizvod ili predmet, kojeg ta osoba još nema.

Još gore, osoba može izgledati izbirljivo ako vaš poklon ne cijeni, njeguju ili čak baci. Ali on ili ona si ne mogu pomoći jer imaju puno starih i novih proizvoda. Najnovije, uobičajene i skupe proizvode, imaju sve. Stoga se čini da je potraga za darovima za te osobe zaista zastrašujući zadatak.

Ponekad vaši prijatelji, obitelj, šef, klijent, susjed i drugi spadaju u ovu kategoriju. Oni ne trebaju više dodataka jer bi im išta više moglo izgledati previše kao maženje ili lakomisleno. Jednostavno rečeno, ništa im ne treba, jer sve to već imaju. Sve i još više.

Uz to, zadatak kupnje poklona za tu osobu postane skoro nemoguć, ako je ta osoba perfekcionist i ne želi dodati još jedan običan promotivni proizvod u svoj katalog. Stoga morate pametno rasporediti svoje vrijeme i novac, kako biste kupili obazrive poklone, koji bi dobro odgovarali interesima primatelja, a čini se da bi pokloni za promociju mogli biti savršen odgovor na to.

Želite li pomoć, da se dobro odlučite sljedeći put? Onda će vam ovaj članak u nastavku pomoći sa sjajnim idejama za promotivne poklone na temu “Pokloni za nekoga tko ima sve".

  1. Što dati osobi, koja ne želi ništa?
  2. Tokyo Solar - Ruksak solarni
  3. Solarno drvo 4.000mAh Ginkgo
  4. Sportska kamera s dodacima Swiss Peak
  5. Bilježnica s bežičnim punjenjem Air A5
  6. C-Secure RFID novčanik
  7. Elegantan set za pisanje GRANDO
  8. Boca za vodu Bopp Fruit

 

Što dati osobi, koja ne želi ništa?

“Koji su pokloni za nekoga tko ima sve?” čini se pitanje, koje si uvijek postavljate. Kad pomislite na tu jednu osobu, suočeni ste sa strepnjom, jer ne znate što biste joj kupili. Pa, došli ste na pravo mjesto, da biste saznali, koju vrstu poklona za promociju imate za njega ili za nju.

Ponekad bi vam darovi, koji su praktični i prilagođeni interesu primatelja donijeli plus, a još bolje je, kad su ti pokloni za njih markirani ili personalizirani. Razmislite o kupnji slučajnog ili neobičnog poklona, koji bi primatelji koristili i voljeli. Promotivni proizvodi mogu vam pomoći i funkcionirati kao ti neobični, ali sjajni darovi.

Pokloni za promociju mogu pripadati u širok raspon kataloga, poput gadgeta, uredskih predmeta, aparata, uredskog pribora, predmeta za dom i kuhinju. Primjeri takvih predmeta mogu biti solarni ruksak, solarno drvo, sportska kamera, bilježnica s bežičnim punjenjem, novčanik, elegantan set za pisanje ili boca za vodu.

 

Tokyo Solar - Ruksak solarni

Za nekoga, tko je uvijek u pokretu, ruksaci su praktični i vrijedni promotivni predmeti, koje treba razmotriti. Markirani ruksak s logotipom, tekstom, umjetničkim djelom ili dizajnom izgledao bi još privlačnije vašem primatelju. Također, ruksaci dolaze u različitim varijantama, u rasponu od različitih materijala, dizajna, oblika, veličina i boja.

Ruksaci su obazrivi pokloni za promociju, jer ih ljudi svugdje nose. To bi vam donijelo više bonus bodova, jer je to brendirana roba, koja zbog svoje korisnosti neće završiti u smeću ili ormaru. Oni također mogu funkcionirati kao dobri poslovni pokloni za vaše zaposlenike ili klijente.
 

Pokloni za nekoga, tko ima sve

Kao što je ranije spomenuto, ruksak može biti u različitim varijantama, ali trebali biste razmisliti o ekološkom poklonu, poput solarnog ruksaka. Solarna energija je jeftina, čista, lako dostupna za upotrebu i može se brendirati. Brendirani solarni ruksak obično ima solarnu ploču za prikupljanje zelene energije te USB priključak i kabel za punjenje uređaja.

Primjer solarnog ruksaka je Tokyo Solar - Ruksak solarni. To je poliesterski ruksak, koji je savršen za nekoga, tko ima sve, jer nudi više funkcionalnosti, poput solarnog punjenja s vremenom punjenja od 2-3 sata i s ugrađenim punjačem solarne ploče od 10 W s USB priključkom i kabelom. Također, ima nekoliko džepova, uključujući dovoljno prostora za laptop od 13 inča i dodatni džep za tablet.

 

Solarno drvo 4.000mAh Ginkgo

Solarno drvo ekološki je prihvatljiv izvor napajanja, koji može napuniti širok spektar uređaja, kao što su android telefoni, iPhone, iPad, kamere i još mnogo toga, u kraćem vremenu nego, što je obično potrebno. To je dobra promotivna roba, koja se može poklanjati ili dijeliti s drugima, zbog svoje vrijednosti i upotrebljivosti.

Solarno drvo Ginkgo dobro je brendirano solarno drvo, koje se ističe zbog veće solarne ploče izrađene u inovativnom dizajnerskom obliku, to je, u obliku lista Ginkgo. Ima maksimalnu površinu solarne ploče, koja može učinkovitije apsorbirati zelenu energiju, ali dizajnirana je u minimalističkom pristupu, crpeći inspiraciju iz lista Gingko.

 

Pokloni za nekoga, tko ima sve

Dakle, emisija ugljika smanjuje se s obzirom na prostor i količinu materijala. Također, upotreba održivih materijala, kao što su bambus i reSound (izrađeni od biomaterijala i polikarbonata), doprinosi ovom učinku. Zbog toga bi se solarna drva Gingko pokazala kao velikodušni i obazrivi pokloni za promociju.

Solarno drvo 4000 mAh Ginkgo ima ploču za sakupljanje sunčeve energije i integriranu bateriju od 4000 mAh za pohranu solarne energije. Ima mali LED zaslon za prikaz kapaciteta baterije i USB izlaz za punjenje uređaja. Istaknuto je, da se solarno drvo sastoji od ekoloških materijala kao što su ReSound i bambus.

 

Sportska kamera s dodacima Swiss Peak

“Slika vrijedi tisuću riječi.” Ponekad je za fotografiranje i video snimanje kamera preferirana više od pametnog telefona, pogotovo ako je korisnik kreativan, vrlo spretan, voli starinske ili staromodne stvari. Stoga je kamera još jedna izvrsna zapažena promotivna roba, koju biste trebali smatrati promocijskim poklonom za njega ili nju.

Kamera pruža priliku za pamćenje nezaboravnih iskustava i velikih događaja. Stoga se čini, da je kamera sljedeća najbolja stvar za nekoga, tko ima sve ili ne može reći što želi. 

Pokloni za nekoga, tko ima sve

Nekome, tko voli fotografirati i ljubitelju fotografije, kamera pruža sve, što je potrebno za početak rada, upotrebu i održavanje kamere. Također, s kamerom potičete kreativne interese primatelja, jer postanu spretni i istražuju nove alate u kameri. Možete biti sigurni, da ovaj dar neće biti odbijen i da ga primatelji neće neodobravati.

Primjer markirane kamere je Sportska kamera s dodacima Swiss Peak. To je HD sportska kamera sa širokokutnom funkcijom od 120 ° za veliku pokrivenost i baterijom od 650mAh za dugovječnost. Priloženi su i čvrsti ABS selfie štap, praktična putna torbica Swiss Peak i oko 11 drugih dodataka.

 

Bilježnica s bežičnim punjenjem Air A5

Zašto se odlučiti za običnu bilježnicu, kada možete kupiti nešto neobično i učinkovito, poput bilježnice s bežičnim punjenjem?

Doista, ovo bi mogao biti vrijedan poklon za nekoga, tko ima sve, jer su bilježnice poznate kao dobro primljeni brendirani poslovni pokloni.

Pokloni za nekoga, tko ima sve

Savršena je kao uredski poklon, jer je to višenamjenski poklon za promociju, koji služi kao bežični punjač, ​​bilježnica, prijenosni punjač, a možda čak i više, s proširenim značajkama. Bilježnica daje osjećaj razlike i stila korisniku, te ego poticaj i više samopouzdanja. Nadalje, to je ekskluzivna promotivna roba, koja je profesionalna, a opet moderna.

Dobra marka bilježnice je Bilježnica s bežičnim punjenjem Air A5. Ta ima na prednjoj strani poklopac, koji može funkcionirati kao bežični punjač za manje uređaje, kada ukloniti bilježnicu.

 

C-Secure RFID novčanik

Novčanik je dobar za zaštitu vrijednih kartica tijekom putovanja s mjesta na mjesto. Također je koristan za zaštitu i držanje novca, kovanica, ključeva i drugih malih vrijednosti.

Dakle, novčanik kao markirani poklon nudi korisniku sigurniji način nošenja malih dragocjenosti sa sobom, u svakodnevnim aktivnostima. Novčanike primatelji s oduševljenjem prihvaćaju kao poslovne poklone, a još ih bolje vole, kada su ti promotivni predmeti označeni s logotipom, grafikama, dizajnom ili imenom.

Pokloni za nekoga, tko ima sve

Primjer tog izuzetnog promotivnog predmeta je C-Secure RFID novčanik. Napravljen je od čvrstog aluminija i u njega može stati do sedam kartica ili pet reljefnih kartica, gotovina, a ima i bočni džep za novčiće i ključeve. Također, ti novčanici mogu se personalizirati, s imenom, grafikom ili dizajnom za primatelja.

 

Elegantan set za pisanje GRANDO u poklon kutijici

Poznato je, da su pisaći pribori dobri promotivni proizvodi i poslovni pokloni, ali elegantni setovi za pisanje, ekskluzivni su i klasični poslovni pokloni, koji bi povoljno djelovali za vas. Elegantan set za pisanje bio bi izvrstan brendirani poslovni poklon, jer odgovara većini prilika i primatelj ih uvijek s veseljem prihvata.
 

Pokloni za nekoga, tko ima sve

Nadalje, oni su bezvremenski, ekološki prihvatljivi i mogu se lako uklopiti u vaš proračun. Oni su praktični markirani poslovni pokloni, koji promiču kreativnost i jačaju samopouzdanje, zbog njihove vrhunske, izvanredne i sentimentalne prirode. Također, olovka bi mogla biti odgovarajući poklon za uspomenu na prekretnicu.

Dobar promotivni poklon bio bi Elegantan set za pisanje GRANDO u poklon kutijici. To je elegantan set za pisanje s crnom tintom u poklon kutijici. Olovka može biti ili kemijska olovka ili nalivpero, a olovka i poklon kutija mogu se personalizirati s imenom, tekstom, umjetničkim djelom ili dizajnom.

 

Boca za vodu Bopp Fruit

Prilagođena boca za vodu neobičan je, ali relevantan promotivni proizvod, koji biste trebali dodati na popis za kupovinu nekome, za koga mislite, da ima sve ili je osviješten o zdravom životu. Boca za vodu Bopp Fruit je poput uobičajene boce za vodu, ali omogućuje infuziju prirodnih sastojaka poput voća, začinskog bilja, povrća itd. u vodu.

Te boce za vodu su trend promotivnih proizvoda, koji pomažu ljudima, da ostanu hidratizirani u pokretu, a s umiješanim voćem dobivaju veće zdravstvene dobrobiti. Voće dodaje okus i boju vodi. Također, to je inovativan i pristupačan način, da se ljudima pomogne donijeti utemeljene odluke u vezi sa svojom prehranom.

Pokloni za nekoga, tko ima sve

Boca za vodu Bopp Fruit  još je jedan promotivni artikl, koji bi vam dobro došao. Dio za voće proteže se do dna boce i time osigurava maksimalnu apsorpciju, a boca može primiti do 650 ml vode. Boca je izrađena od Tritan materijala, koji je vrlo izdržljiv i omogućava dug vijek trajanja proizvoda.

 

Ukratko, ovaj članak govori o neobičnim idejama markiranih proizvoda, kao poklona za nekoga,tko ima sve, ali što je najvažnije, govori o promotivnim proizvodima, koji bi bili za te osobe vrijedni i značajni. Dugoročno, ti bi vam darovi pomogli, da poboljšate svoj odnos s osobom, ostavite trajni dojam i bolje izrazite svoje namjere.

Želite li obradovati milenijalce? Pročitajte naš blog 7 najboljih promotivnih poklona za milenijalce.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao