Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Kada naručiti božićne poklone za promociju?

Kada naručiti božićne poklone za promociju?

Već razmišljate o novogodišnje-božićnim poslovnim poklonima? Ili ste jedan od onih koji se još nisu ni oprostili od ljeta? Često naime čujemo zašto ludimo. Jedva je listopad. Uništit ćemo svu čar blagdana. Naravno, to nam svakako nije namjera. Ali u trideset godina rada naučili smo da je idealan mjesec za naručivanje novogodišnjih promotivnih poklona listopad. Pročitajte zašto!

Cijela kolekcija božićnih i novogodišnjih poklona dostupna je u listopadu, zalihe su pune.

U listopadu, osim cjelogodišnje, široke palete poslovnih poklona i poklona za promociju, tu je i nova kolekcija prilagođena posebno za tu prigodu. Zalihe su pune pa postoje i oni pokloni koji su najpopularniji, HIT sezone i najbrže rasprodani. Za svoju tvrtku možete odabrati poklon koji će najbolje predstavljati vaš brend i poklon s kojim će vaša ciljna publika biti najviše zadovoljna.

Možemo ispuniti gotovo sve vaše želje.

Želite li potpuno jedinstven poslovni poklon za svoju marku, potpuno po mjeri vašem brendu, TailorMADE poklon za promociju po mjeri? Naručite li poklone u listopadu, možete pustiti mašti na volju. Možemo ispuniti (gotovo) svaku vašu ideju i želju – baš na vrijeme. Kliknite za jedinstvene poklone po mjeri za vaš brend. U pravilu se takvi pokloni izrađuju u tvornicama na istoku, a sam proces proizvodnje traje najmanje mjesec dana, pa je krajnji rok narudžba u listopadu.

Ima dovoljno vremena za odabir pravih poklona, ​​narudžbe i kvalitetne izrade.

Sustav odabira i naručivanja dobrih poklona oduzima vrijeme. Najbolje je da nakon pregleda web stranice ili naših kataloga napravite uži izbor poklona za koje mislite da su dobri (usput, ovdje možete besplatno naručiti tiskane kataloge za kuću ili ured). Imajte na umu upotrebljivost – to je ono što primatelji poklona najviše cijene. Većina korisnika korisne poklone zadržava za sebe i ne poklanja ih.

Habeco mailing

Većina tvrtki na kraju godine naručuje dvije vrste novogodišnjih poklona: poslovne poklone veće vrijednosti koji su namijenjeni najboljim kupcima, partnerima, zaposlenicima i drugim dionicima tvrtke te poklone za promociju koji su cjenovno pristupačniji jer su namijenjeni široj javnosti (npr. svim kupcima, klijentima potencijalni kupcima i klijentima ...).

Nakon što ste pripremili uži izbor, unaprijed raspravite unutar tvrtke koji bi bili najbolji za vašu tvrtku. Naravno, naši stručnjaci sa svojim dugogodišnjim iskustvom uvijek će vam rado dati dobar savjet i pomoći pri odabiru. Uzorci poklona koje vam šaljemo također vam mogu pomoći u odabiru. Na ovaj način možete se brzo uvjeriti u kvalitetu proizvoda. I sve to možemo učiniti za vas, sve dok imamo dovoljno vremena.

U posljednjoj fazi, međutim, u mnoštvu tehnika koje nudimo za brendiranje proizvoda, potrebno je odlučiti se i o tome. Je li najbolji izbor tisak, graviranje, vez ...? Kako biste bili sigurni u vašu narudžbu poklona, za vas izrađujemo i nacrt ili čak uzorke.

Da, istina je, da je potrebno odvojiti vrijeme za sve dobro.

Poslovni pokloni i pokloni za promociju potrebni su vam na početku sezone darivanja

Prilikom planiranja poklona ne smatrajte Božić ili Novu godinu konačnim datumom darivanja. Poslovni pokloni i pokloni za promociju daruju se tijekom prosinca ili čak i ranije. Samo tako možete osobno predati poslovne poklone najvažnijim dionicima vaše tvrtke. Tako vaši partneri neće moći doći s punim kovčezima poklona, a vi da nemate ni jednog.

Nećete dobiti sijedu kosu zbog poklona.

Ako se poslovni pokloni i pokloni za promociju naruče i u pravo vrijeme su s vama, bit će to u najprometnijem dijelu godine, jedna obaveza manje. Također nećete biti opterećeni ako stignu u pravo vrijeme za važan događaj ili sastanak, ako su dovoljno kvalitetni i ako su željeni pokloni još na zalihama..

Božićni poklone

Želite isporučiti božićne poslovne poklone kupcima?

Ni to nama nije problem. U našoj tvrtki nudimo uslugu dostave od vrata do vrata za svakog primatelja poklona posebno. Na ovaj način izbjegavate dane ili tjedne posjete i u ovim vremenima kada su kontakti manje ili više onemogućeni, lako darujete vaše klijente ili poslovne partnere. Za sva pitanja o ovoj temi, naši prodajni službenici su vam na raspolaganju.

Zašto su poslovni pokloni i pokloni za promociju na kraju godine dobra poslovna odluka?

Kraj godine vrijeme je da pogledamo i proslavimo sve uspjehe protekle godine i postavimo ciljeve za budućnost. Lijep poklon ili mala pažnja prilika je da se zahvalite svima koji su bili ili će biti dio vašeg putovanja i pokažete im da ih cijenite. To će učvrstiti vaše veze i njihovu povezanost s vašim brendom. Na kraju, ali ne i najmanje važno, vaši će se pokloni zadržati u prosjeku 6,6 mjeseci, što znači da će se svaki dan sastajati s vašim brendom i također proširiti njegovu vidljivost. Poslovnim poklonima i poklonima za promociju  lakše ćete postići i najviše ciljeve svoje tvrtke, također u idućoj godini, barem što se tiče povećanja vidljivosti i veće prodaje. Poslovni pokloni i pokloni za promociju  jedan su od najjeftinijih oblika oglašavanja.

Novogodišnji pokloni

NE ZABORAVITE!!! Poslovni pokloni i pokloni za promociju nisu trošak, već ulaganje koje se zasigurno isplati!

Zanimljivi blogovi na sličnu temu su također:

7 razloga zašto bi tvrtka trebala imati poslovne poklone

Poslovni pokloni - sve što trebate znati o njima i o darivanju

TailorMADE poslovni pokloni po mjeri

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao