Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

TailorMADE poslovni pokloni po mjeri

TailorMADE poslovni pokloni po mjeri

Svijest da su pokloni za promociju ili poslovni pokloni najjeftiniji oblik promocije prodaje sve je prisutnija među poduzetnicima i poslovnim ljudima. Zbog ove činjenice i zaista bogate ponude na tržištu, čak i u ovom obliku promocije, sve je teže izbiti iz prosjeka, što je osnova za dobar marketing.

Prošlo je vrijeme kada smo darovali jeftinu kapu s otiskom koja je sadržavala logotip, adresu i često telefonski broj. Ne da takva kapa ne bi imala pozitivan učinak. Ima ga, ali uz malo mašte i kreativnosti, za otprilike istu cijenu, možemo stvoriti kapu koji će vaši primatelji poklona rado nositi i tako proširiti vašu poruku ili brend. I samo tako s poklonima za promociju i poslovnim poklonima stvarno možemo postići optimalne marketinške rezultate. Kapu smo koristili samo kao primjer, princip je sličan u svim segmentima darova.

Svatko od nas zna koliko je teško odabrati poklon za svoje najmilije. Međutim, što se tiče pronalaska savršenog poklona za promociju za naše kupce, zaposlenike ili poslovne partnere, to nam se čini kao ´nemoguća misija´.Budući da smo svjesni da zadatak nije lak, ali je vrlo važan za vaše daljnje poslovne odnose, pripremili smo nekoliko korisnih savjeta za originalne poslovne poklone. Ovaj put odaberite i kupite TailorMADE poslovne poklone po mjeri.

Što trebam znati o TailorMADE poslovnim poklonima po mjeri?​

TailorMADE poslovni pokloni po mjeri izrađuju se potpuno jedinstveno, prema prijedlogu kupca, naravno u suradnji s nama. Naše iskustvo i znanje bezuvjetno su dostupni tijekom postupka naručivanja. Zbog specifičnosti proizvodnje, TailorMADE poslovni pokloni uvijek definiraju minimalne količine proizvodnje, jer se proizvodnja odvija u tvornicama širom svijeta, što to također uvjetuju.

Mnogo se puta TailorMADE pokloni miješaju s personaliziranim poklonima, pri čemu je poanta da je svaki komad personaliziran i izrađen isključivo za poznatog primatelja darova. O takvim darovima napisali smo više na blogu Personalizirani darovi ili kako obdariti osjećajem.

Naš set TailorMADE poslovnih poklona možete pronaći OVDJE.

Krenimo od početka. Donesena je odluka da TailorMADE poklone darivate svojim kupcima ili poslovnim partnerima! Nakon što pripremite kampanju, postavite si sljedeća 4 pitanja:

TailorMADE vrećice za kupovinu

Tko su vaši primatelji poklona i što im darivati?

Korisnost je definitivno čarobna riječ koja će vašim primateljima darova pomoći da poklon za promociju zapravo uzmu kao svoj i rado ga koriste u slobodno vrijeme, što je “mokar san” svakog trgovca. Međutim, korisnost poklona za promociju nema isto značenje za svakoga od nas. Nećete razveseliti nekoga tko naručuje namirnice putem interneta s vrećicom za kupovinu. Zato je važno pronaći najveći mogući zajednički nazivnik u odabiru poklona za promociju, koji će ujedno osigurati masovnu upotrebu poklona i širenje promocije.

Takve je odluke teško donijeti samostalno, jer je to zadatak za širok tim suradnika, po mogućnosti različite dobi i spola. U takvim odlukama sigurno vrijedi stara mudrost da više glava zna više. O korisnosti smo više napisali na blogu Za poslovne poklone i promotivne proizvode upotrebljivost je na 1. mjestu

Kakva je slika vašeg brenda?

Kao što je već spomenuto, pokloni za promociju učinkovit su marketinški alat. Stoga, kada darujete u potpunosti, trebali biste iskoristiti svaku priliku da ostavite dobar dojam o svojoj marki ili tvrtki. Mogućnosti su gotovo neiscrpne, i ako se radi o jedinstvenoj shemi boja, materijalu, obliku, gravuri, tisku, vezu i još mnogo toga, učinkovito ćemo pretvoriti proizvod u nezaboravnu prezentaciju vašeg brenda. Kada se odlučite za TailorMADE poklone po mjeri, sve navedeno je moguće i čak poželjno. Naravno, naši prodajni savjetnici rado će vam pomoći oko vašeg izbora i odluka. Njihovo je iskustvo u takvim slučajevima vrlo dragocjeno. No, svaki primatelj zasigurno će ga više cijeniti i rado će upotrijebiti promišljeno dizajniran proizvod koji će imati svoju dušu, pa će odluka za poklone po mjeri definitivno biti ispravna.

Koji je vaš proračun?

Odmah neka pojasnimo da je strah od visokih troškova nepotreban. Iznenadit ćete se kada saznate da možemo izraditi originalne i jedinstvene poklone za promociju po mjeri po stvarno prihvatljivoj cijeni. S količinom cijene naglo padaju i u jednom trenutku cijena je jednaka uobičajenim cijenama poklona za promociju. I ponovimo još jednom činjenicu da je naša mantra da će se svaki novac uložen u poklone za promociju definitivno isplatiti dobitkom.

Bez obzira na iznos vašeg proračuna, kod nas ćete pronaći veliki izbor visokokvalitetnih proizvoda koji su na raspolaganju za pripremu izvrsnog poklona po mjeri. Naravno, vrlo je važno predvidjeti maksimalni trošak, koji “target price” namjeravate uložiti u promotivne poklone, a time i nama olakšati pronalazak savršenog poklona za vas. Naravno, surađivat ćemo s vama tijekom cijelog postupka donošenja odluka i olakšati vam odluke savjetima i iskustvom.

Hoćemo li na vrijeme dobiti TailorMADE poslovne poklone?

Znate, za sve dobre stvari u životu treba vremena. Nažalost, jedinstveni poklon za promociju točno prema vašim željama nije moguće izraditi preko noći. Za to nam treba malo više vremena nego za standardno brendiranje već izrađenih artikala. Pogotovo jer se većina posla obavlja u tvornicama širom svijeta u kojima se planira proizvodnja, a vrijeme prijevoza obično je malo duže. Naručivanje također traje malo duže, jer većinom napravimo fizički uzorak ili barem fotografiju uzorka kada se stvarno žuri, što vi kao kupac morate potvrditi. Naravno, pokušavamo optimizirati postupak što je više moguće, ali to ide samo do određene mjere. Stoga vam toplo savjetujemo da nas kontaktirate što prije kako bismo se mogli u potpunosti posvetiti proizvodnom procesu, bez nepotrebnih vremenskih pritisaka.

TailorMADE - jedinstvene promotivne kape

Koje su prednosti TailorMADE poslovnih poklona?

Mnogo je razloga zašto su TailorMADE pokloni po mjeri prikladniji od ostalih klasičnih poklona za promociju. Da biste se lakše odlučili na kupnju takvih poklona, evo nekoliko najvažnijih darova.

Proizvod se može u potpunosti personalizirati

Ako su pokloni za promociju konstanta u vašem oglašivačkom proračunu i ako već imate iskustva s naručivanjem, vjerojatno ste već čuli da markiranje koje ste zamislili tehnološki nije moguće. To se često može izbjeći kod TailorMADE artikala, jer se markiranje vrši u proizvodnji prije dovršetka artikla. Tamo je lako tiskati “od ruba do ruba”, što često nije moguće na već izrađenom poklonu. Nema problema ni s custom etiketama, raznim dodatcima na patentnim zatvaračima i još mnogo toga. Takav poklon na kraju zaista izgleda kao savršeni proizvod vaše marke. A to u očima primatelja poklona dobiva vrlo visoku cijenu.

Boja proizvoda može biti potpuno vaša

Pronašli ste savršen poklon za vas, ali standardne opcije boja koje vam možemo ponuditi neprihvatljive su za vas. Sigurno ste ovo već iskusili. Uz TailorMADE poslovne poklone možete odabrati boju proizvoda prema Pantone ljestvici, tako da poklon bude savršeno u skladu s vašom korporativnom grafičkom slikom, što i nije tako beznačajno. Boja proizvoda, koja je identična vašoj korporativnoj boji, podsvjesno definira vezu do vaše marke ili tvrtke kod primatelja poklona. Jeste li ikad čuli za Coca Colu crvenu boju? Svakako jeste! O tome govorimo. O povezanosti boja i poslovnih poklona pisali smo na blogu Poslovni pokloni i Psihologija boja.

I ne samo boja, materijal od kojeg je dar izrađen može se u mnogim slučajevima otisnuti s vašim uzorkom. To će proizvod učiniti još zanimljivijim i još privlačnijim.

Dobra ambalaža i dodaci mogu napraviti veliku razliku

Mislim da ćete se složiti s nama da će poklon darivan u originalnom pakiranju zasigurno postići dublje osjećaje u primatelja dara od poklona bez pakiranja. I to također želimo postići darovanjem. Iskustvo je pokazalo da cijena pakiranja ne utječe značajno na konačnu cijenu artikla, ali značajno povećava njegovu vrijednost.

Ušivena, prišivena naljepnica ili priložena poruka sitnice su koje ne koštaju puno, ali puno dodaju izgledu poklona. O svemu tome vrijedi razmisliti prilikom narudžbe, jer takvi detalji zaista ne koštaju puno, ali donose ogromno.

Naši savjeti za vaše savršene poklone za promociju

Dali se još uvijek odlučujete što ćete pokloniti svojim kupcima i poslovnim partnerima i tako postići snažan dojam i promotivni učinak? Pokušat ćemo navesti neke ideje i činjenice koje će potkrijepiti ispravnost odluke za TailorMADE poslovne poklone.

Mislite li i djelujete li održivo?

Srećom, sve je više tvrtki koje posluju na ovaj način, a dobru praksu volimo koristiti i privatno. Stoga predlažemo da provjerite asortiman svakodnevnih korisnih i ekološki prihvatljivih proizvoda. Razmišljali smo održivo u izboru materijala, proizvodnji, kao i personalizaciji i pakiranju proizvoda.

Usredotočeni na funkcionalnost i kvalitetu, za vas smo pripremili proizvode od visokokvalitetnih materijala koji se mogu reciklirati ili su pogodni za recikliranje. Također se materijali dobivaju iz obnovljivih izvora i na etičan način.

Volite li pamuk?

Što kažete na promotivne vrećice od organskog pamuka, koje ćemo prilagoditi motivima, sloganima, vezom ...? Pamučne vrećice izvrstan su poklon jer su trajne, lako se peru i pomažu nam u smanjenju onečišćenja okoliša. Organski pamuk sličan je klasičnom pamuku, s tom razlikom što se uzgaja bez upotrebe pesticida, herbicida, gnojiva ili drugih kemikalija.

TailorMADE vrećice za kupovinu

Također, činjenica da broj farmi organskog pamuka brzo raste sugerira da su proizvodi od njega uobičajeni izbor mnogih tvrtki. Također nudimo posebno razvijeni pamuk za živopisne i fotografske motive. Potonji omogućuje ispis motiva s većom rezolucijom čak i na prirodnu tkaninu.

Znate li rPET?

Takozvani PET je najčešća vrsta plastike koja se najviše koristi za pakiranje proizvoda i za jednokratnu upotrebu (vrećice, lončići, pribor za jelo za jednokratnu upotrebu ...). PET materijalu pripisuje se velik udjel čvrstog otpada na svijetu. Reciklirani PET, poznat i kao rPET, najčešće je reciklirana plastika na svijetu.
Korištenje recikliranih PET proizvoda tako pomaže u smanjenju onečišćenja okoliša.

 

Jesu li vaši kupci i poslovni partneri oduševljeni sportskim aktivnostima?

Dajte im zanimljive i korisne ruksake. Kako ih personalizirati? Možete odabrati različite boje za pojedine dijelove ruksaka, naramenice, patentne zatvarače, džepove i ruksak savršeno prilagoditi svojim idejama.

Kapa izrađena od visokokvalitetnog pamuka sa sjenilom neizostavan je dodatak za sunčan dan. Međutim, personalizirana kapa će biti idealan poklon. Pustite mašti na volju i u samo nekoliko koraka stvorite savršenu kapu ili šešir. Odaberite između 10 različitih tkanina, na desetine standardnih boja i počnite prilagođavati.

Svi planinari i trkači uvijek se raduju funkcionalnijim šalovima i trakama za glavu. Korisnike griju na hladnom vremenu i hlade u vrućini. Na površinu možete otisnuti poruku ili logotip i već ste stvorili proizvode koji su savršen izbor za gotovo svaki sport.

TailorMADE višenamjenska marama - bandana

Potpuno prilagođeni promotivni kišobrani

Kišobrani se i dalje smatraju jednim od najboljih promotivnih proizvoda i poželjnim poslovnim poklonima. Svi ih koristimo tijekom cijele godine. Ako je prilagođen vašim željama i opremljen logotipom i promotivnom porukom, njegov će se vlasnik učinkovito i vidljivo promijeniti u ´reklamu na dvije noge´. Umjesto da razmišljate o ograničenjima kako personalizirati kišobran, što možete tiskati, a što ne, pustite mašti na volju s beskrajnim mogućnostima koje nudimo.TailorMADE promotivni kišobrani

Najbolji ´sezonski´ promotivni proizvodi

To uključuje sve proizvode koji su vam potrebni na plaži. Od ručnika, torbi, naočala, lepeza, spremnika za vodu do papuča ili japanki. Plaža je idealno mjesto da vaš brand stekne nove sljedbenike.

Što je prije moguće, ponovno ćemo prisustvovati koncertima i drugim događanjima. Svi promotivni proizvodi povezani s njima nešto su što mnogi od nas vole dugo pamtiti.

Želimo biti Vaš partner za poslovne poklone i poklone za promociju po mjeri

Ovo je samo nekoliko primjera kako možete svake godine uspješno promovirati svoje poslovanje, proizvode i usluge. Pokloni za promociju dokazano su najjeftiniji oblik promocije. O tome smo pisali više na blogu  Koristite li veliki potencijal poslovnih poklona i poklona za promociju?

Želite više informacija ili imate dodatna pitanja? Obratite nam se putem kontakt obrasca i rado ćemo vam pomoći u najkraćem mogućem roku

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao