Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Promotivni tekstil zimi posjeduje još veću reklamnu snagu

Promotivni tekstil zimi posjeduje još veću reklamnu snagu

Promotivni tekstilni proizvodi jedan su od najučinkovitijih alata za oglašavanje. Uloženi novac sigurno se višestruko vraća, a trajanje promocije uveliko premašuje uobičajeno vremensko trajanje drugih metoda oglašavanja. Dakle ukratko, promovirati svoju tvrtku ili brend putem zimskih promotivnih tekstilnih proizvoda je dobra investicija.

 

Na koji se način promotivni tekstil može iskoristiti zimi?


Budući da su ovakvi artikli obično malo skuplji, morate biti oprezni pri planiranju oglašavanja sa zimskim promotivnim tekstilom, jer nerazumno dijeljenje neće donijeti željene rezultate. Usredotočite se uglavnom na poslovne partnere ili zaposlenike koji više izlaze vani i stoga imaju veću potrebu za toplom odjećom. Lakši tekstilni proizvodi, kao što su majice, veste ili prsluci, također su vrlo popularni među zaposlenicima koji rade u zatvorenim prostorima. Ipak, nikako ne smijete zaboraviti sljedeće skupine ljudi.

 

Vaši zaposlenici


Oni su svakako ciljana skupina koja se često zaboravlja, mada će vrlo ponosno obući jaknu ili neki drugi zimski promotivni artikl, te na taj način reklamirati svoju tj. vašu tvrtku ili brend. Čak će vam i vozači ili skladištari biti vrlo zahvalni. Ovakvi darovi jačaju lojalnost zaposlenika tvrtki, proširuju vašu vidljivost i ujedno pokazuju profesionalni izgled vaših kolega, što također nije zanemarivo.

 

Sportski klubovi


Organizirano sudjelovanje u sportu najčešće se odvija u uniformiranoj odjeći. Sportaši su ponosni na svoj klub i rado nose sportsku opremu čak i u slobodno vrijeme, što je odlična prilika za reklamu.

Posebno su popularne majice s kapuljačom, zimske kape i majice dugih rukava. Iskoristite priliku i donirajte dio opreme lokalnom sportskom klubu, otisnite logo svoje tvrtke i sigurno ćete biti zadovoljni odazivom. Postići ćete dva cilja, u lokalnoj zajednici ćete biti prepoznati kao društveno odgovorna tvrtka, a ujedno će sportaši dobrovoljno širiti vašu reklamnu poruku u javnosti i na sportskim natjecanjima.

 

Poslovni partneri i vaši kupci


Osnovna svrha promotivnog i poslovnog darivanja je dati svojim kupcima i poslovnim partnerima koristan dar koji će oni često koristiti, te time povećati svijest o vašoj tvrtki ili brendu.

Promotivni tekstil je svakako jedna od najpopularnijih kategorija promotivnih ili poslovnih darova i kao takav se često koristi za poslovne poklone. Krasi ga prije svega upotrebljivost koja je jedna od najvažnijih komponenti pri odabiru promotivnih artikala.

Budući da su proizvodi iz zimskog promotivnog tekstilnog programa uglavnom višeg cjenovnog razreda, pogotovo ako želimo pokloniti nešto kvalitetno, potrebno je prije kupnje vrlo detaljno razraditi strategiju darivanja. Posebnu pozornost treba posvetiti kome i što ćemo pokloniti. Cijeli projekt mora biti vrlo razrađen i obično mora sudjelovati nekoliko ljudi koji moraju imati sve potrebne informacije.

Da vam malo pomognemo, pripremili smo set najpopularnijih promotivnih proizvoda iz kategorije zimskog promotivnog tekstila.

 

Softshell jakne


Posljednjih godina vrlo popularne softshell jakne postale su jedan od najprodavanijih proizvoda u asortimanu zimskih promotivnih artikala zbog svoje lakoće i upotrebljivosti. Unatoč udobnosti, vrlo dobro štite od hladnoće, pogotovo ako se koriste kao jedan od više slojeva pri odijevanju.

Kvalitetna reklamna softshell jakna je prozračna, vodootporna i udobna. Naša preporuka iz naše ponude bi bila Roly Softshell Nebraska jakna koju nudimo u sedam boja te u ženskim, muškim i dječjim veličinama.

Roly Softshell jakna Nebraska

 

Prsluci


Vrlo udoban proizvod vrlo popularan među korisnicima koji su stalno u pokretu između hladnih i toplih prostorija, a ujedno vam omogućuje i nesmetan rad ruku, što je kod zimskih jakni inače malo otežano.

Prsluk može biti vrlo koristan komad odjeće za slobodno vrijeme, sportske aktivnosti ili kao radna odjeća. Vrlo popularan prsluk iz našeg asortimana je Složivi prsluk Oslo, dostupan u osam kombinacija boja te u muškim, ženskim i dječjim veličinama.

Roly sklopivi prsluk Oslo

 

Majice dugih rukava


U ovu grupu spadaju T majice i polo majice dugih rukava. Oba proizvoda se najčešće koriste kao donji sloj odjeće, ali i kao odjeća za rad u uredu, trgovini i sličnim prostorima.

Majice dugih rukava najčešće su izrađene od pamuka, no postoje i mješoviti materijali ili poliester, od kojih se uglavnom izrađuju sportske majice.

Prema našem mišljenju, Roly Extrem majica dugih rukava je trenutno najpovoljnija na tržištu, u širokoj paleti boja, te u svim modelima i veličinama. Definitivno izbor koji vas neće razočarati.

Roly majica dugih rukava Extreme

 

Puloveri


Zimzeleni dio garderobe popularan većim dijelom godine. Može biti u verziji s kapuljačom, verziji koja je vrlo popularna među sportašima, ili bez kapuljače, upotrebljiv gotovo svugdje, naravno ovisno o godišnjim dobima i temperaturama.

Većina pulovera je izrađena od mješavine pamuka i poliestera, po mogućnosti s većim procentom pamuka. Iz naše ponude izdvajamo Pulover College, brenda „All We Do is”, ponajprije zbog iznimne kvalitete, prihvatljive cijene i nevjerojatnih 70 varijacija boja. Naravno, pulover College dolazi u muškoj i ženskoj varijanti.

Majica s kapuljačom College

 

Jaknice od flisa


Poklonite li jaknicu od flisa svojoj knjigovotkinji ili drugim ženama u uredu sigurno ćete pogoditi. Medicinska sestra na klinici će vam također biti jako zahvalna. Nemojte me krivo shvatiti, čak ih i muškarci rado nose. Flis jaknice su tople, mekane i udobne pa su vrlo popularne u hladnijim danima. Brendirane Vašim logom sigurno će uspješno prenijeti Vašu poruku, jer ovo je vrlo koristan promotivni poklon i sigurno neće stajati na dnu ormara, već će ju svaki primatelj sa zadovoljstvom nositi.

Riječ „Fleece” dolazi iz engleskog jezika i znači ovčja vuna. U suštini, ono što želimo reći je da je ovaj materijal sintetička kopija vune. Ima puno pozitivnih osobina, što čini odjeću od flisa vrlo popularnom.

Naš savjet za kupnju bila bi Sol's flis jakna North s patentnim zatvaračem, uglavnom zbog kvalitete, bogate ton karte i širokog raspona veličina. North flis jakna vas sigurno neće razočarati.

Sol's North Zip jakna od flisa

 

Zimske jakne


Kada je jako hladno, zimske jakne postaju jedina stvar koja pomaže protiv hladnoće. Vrlo su popularan poslovni poklon, no zbog cijene ih je teško naširoko dijeliti. Financijski ulog se isplati ako ju poklonite važnom poslovnom partneru ili svom zaposleniku čiji se rad odvija na otvorenom ili na hladnom.

Zbog kvalitetnih materijala koji ne propuštaju vjetar i hladnoću, zimske jakne su sve tanje i udobnije, a cijene su sve niže ovisno o kvaliteti.

U našem prodajnom programu nudimo izuzetno popularnu zimsku jaknu Roly Norway koju karakterizira moderan izgled, udoban materijal i trendi boje. Jakna Roly Norway dostupna je u muškoj, ženskoj i dječjoj varijanti.

Topla zimska jakna Roly Norway

 

Zimske kape


Kažu da ako vam je hladno po glavi onda vam je hladno i po cijelom tijelu, stoga je jako važno nositi toplu i udobnu zimsku kapu u hladnim danima. U ovoj činjenici leži mogućnost kvalitetnog oglašavanja za male novce. Popularna „beanie” kapa s logotipom vaše tvrtke ili brenda koštat će vas puno manje nego što očekujete, a donijeti će vam veliku vidljivost i višestruki povrat uloženog novca.

Zimska kapa iz našeg prodajnog programa koju s ponosom nudimo je Impact Polylana® zimska kapa, izrađena od reciklirane tkanine koju osigurava AWARE™. Kapa je izrađena od posebne Polylana® pređe, što znači da je proizvod ekološki prihvatljiv, a opet topao i udoban.

Zimska kapa Impact Polylana

 

Kada vezemo, a kada tiskamo promotivni tekstil?


U većini slučajeva, zapravo gotovo uvijek, tekstilni proizvodi su tiskani ili izvezeni. Vrlo je teško reći što je bolje, jer tehnika brendiranja ovisi o mnogo stvari, kao što su materijal proizvoda, debljina materijala, veličina logotipa ili reklamne poruke, broj boja printa ili vez, te posljednje, ali ne manje važno, želja kupca vezana za izgled proizvoda.

U našoj tvrtki rado pomažemo pri odabiru prave odluke, a našim savjetima pomažemo da odluka bude što lakša. Ovu dilemu smo prije nekog vremena opisali u blogu Tisak ili vez na reklamnom tekstilu.

 

Još nekoliko zanimljivih činjenica


Prema istraživanju Advertising Specialty Institute® (ASI) iz 2020., utvrđeno je sljedeće:

  • Promotivna jakna od 20 € imala je CPI (trošak po dojmu) od samo 0,003 €
  • 85% daroprimaca sjeća se od koga su dobili promotivnu majicu ili jaknu
  • Promotivnu polo majicu primatelj obično koristi 13 mjeseci
  • Promotivna kapa obezbjeđuje 3400 pojavljivanja tijekom svog životnog vijeka
  • Promotivni darovi su najučinkovitiji oblik oglašavanja.


Ukratko, zimski promotivni tekstilni proizvodi svakako su investicija koja će vam se višestruko isplatiti, pogotovo ako kupnji i darivanju pristupite mudro i promišljeno.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao